Nowa Zelandia - Pakistan krykiet Twenty20 ,Pakistan- No ofsix typ under 6,5 kurs 1.72 6/10 wynik 4
kurs 1.72| STAWKA 116.20 PLN | EW 200.71 Ladbrokes
Ostatnie 5 meczy Pakistanu w dwudziestkach under 6,5 six ,w tym 2 z ,,Kiwi". Nathan McCullum z Bondem w 1 overach wyautują kilku zawodników Pakistanu i ci nie będą ryzykować z sixami...
India - West Indies krykiet Twenty20 ,Bowling H2H Kieron Pollard vs Dwayne Bravo typ DJ Bravo kurs 1.82 ZWROT
kurs 1.82| STAWKA 109.89 PLN | EW 199.99 Centrebet
DJ.Bravo jest najlepszym bowlerem West Indies, w statystykach reprezentacji przewyższa Kierona pod każdym względem ,również na tegorocznym mistrzostwach dwudziestek.Najważniejszym aspektem mojego typu jest również to ,iz DJ rzuca więcej razy w meczu overków niż Pollard ,więc ma większe szanse na wyautowanie.
Delikatnie puszczona kontynuacja na gola Alexa.Króciutkie statystyki Alexa z Mistrzostw ,6 meczy,5 goli ,1 asysta, strzały oddane 32,najwięcej z drużyny Sbornej.Czas przebywania na lodzie ogólnie ---> 107m:34 s ,drugi czas przebywania na lodzie w drużynie.Alex w pierwszych 5 meczch pokonał choć raz goalies:Słowacji,Kazachstanu,Białorusi,Niemiec oraz Danii.Jedynie Petri Vehanen skutecznie bronił strzały ,,Łowcy" ,który oddał w meczu z Suomi 9 strzałów,raz trafił w słupek.Patrząc na grę Alexa na Mistrzostwach i jego zaangażowanie, jestem skłonny postawić te 100 złociszy na to zdarzenie.Hokeista ,który w 396 meczach w NHL strzela 269 goli,podrażniony odpadnięciem z PO z ,,Habs",oraz pamiętający kompromitującą porażką 3-7 na Olimpiadzie z zawodnikami z symbolem Klonowego Liścia na piersiach ,udowodni,że jest według mnie najlepszym hokeista na świecie.Go Alex!!!
Japan - China Futsal AFC Championship hcp - 2 typ 1 kurs 1.943 ZWROT zła para wystawiona przez Pinn.
kurs 1.943| STAWKA 102.92 PLN | EW 200.01 Pinnacle
Japonia jest drugą potęgą w futsalu w Azji po Iranie.Na 10 dotychczas rozegranych mistrzostw ,7 razy na podium znajdywali się zawodnicy,,Kraju Kwitnącej Wiśni".W rozgrywkach grupowych 23 maja pokonali Chiny 5-1---> szczegóły .Tak na biegu ,lecę do wyra po nocce jestem...
Glamorgan - Hampshire krykiet Provident T20 - Total Match Boundaries typ over 29,5 kurs 1.83
kurs 1.83| STAWKA 27.27 GBP| EW 50.00 GBP William Hill
Jak na dwudziestki niski próg,w IPL łatwy do przekroczenia,jednak to jest Anglia ,więc oddsmakerzy od Willusia wiedzą jaki próg ustawić.Glamorgan w 1 meczu T20 z Gloucestershire 29 boundaries,Hampshire w meczu z Kent 25 boundaries...Ha ,czyli niełatwo dziś powinno być,nic błednego.Najważniejsze ,aby toss wygrali zawodnicy Glamorgan i w Powerplays wybijali bez wyautowania,osiągajac około 10 boundaries,później pójdzie gładko.
Glamorgan - Sussex krykiet Provident T20 - Total Match Boundaries typ over 31,5 kurs 1.83 wynik 28
kurs 1.83| STAWKA 20.00 GBP| EW 36.67 GBP William Hill
Allenby w wysokiej formie,B McCullum zasilił wreszcie Sussex ,rekordzista dwudziestek miedzypaństwowych wraz z Priorem zaszaleją.Luke Wright dołoży też z kilka czwórek.
Króciutko,Anglii zależy na Win,Słoweńców zadawala remis,więc będą dłużej starali się przetrzymywać piłkę.Zawodnikom z Bałkanów zawsze trudno było się pozbywać gały.W meczu z Algeria -Słowenia 51%,z USA 49%.Angole natomiast 54% z USA, z Algerią 48%.
P.S.Choć Słowenia ,nie nalezy do Bałkanów ja ich jednak tak traktuję jakby pochodzili,he,he,he.
Krótko 3 finałowe spotkanie ,dotychczas jeden over i under.W fazie grupowej dwa spotkania Big Over.Średnia bramek na mecz Spandau 22,07,ASC Duisburg 22,85.Polecam.
Leicestershire - Worcestershire krykiet T20 Anglia ,Worcestershire - No ofextrastyp under 10,5 kurs 1.83 wynik 6
kurs 1.83| STAWKA 109.09 PLN | EW 200.00 Ladbrokes
Trochę posiedziałem w statystykach.Bowlerzy Leicestershire nie popełniają wielu błędów,na 10 ostatnich meczy tylko raz over 10,5 extras.Odbijający Worcestershire do wirtuozów nie należą,więc underek oceniam 7/10,po samych statsach.
Mecz o miejsce 9-12 ,średnia meczowa bramek Walii ,ogólnie 18,80 ,w meczach grupowych 20,33. Szwedzi ogólnie 19,80 ,w grupowych 18,66.Ogólnie na 10 spotkań obydwu teamów 7 meczy over 17,5. Polecam.
India - New Zealand krykiet, 1st ODITotal Match Boundaries typ under 48,5 kurs 1.83 wynik 42
kurs 1.83| STAWKA 27.27 GBP| EW 50.00 GBP William Hill
Mecz w Dambulla na Sri Lance,bardzo duża szansa na deszcz --->klik ,w przypadku deszczu ,mecz bedzie rozstrzygniety metodą D/L ,http://en.wikipedia.org/wiki/Duckworth–Lewis_method .W teamie India brak Sachina Tendulkara.
Typ na szybko.W ostatnim meczu Niedźwiedzie rozgromili Albę 6-1,Olimpija wygrała z Vasasem 3-1 oraz z Acroni 3-2 po OT,otrzymali równiez srogie baty u siebie z EC VSV 2-8 .Medvescak również przegrał z EC VSV ,lecz tylko 3-6.Mam nadzieje że FOX znów strzeli jedną z bramek,jak to miało miejsce w meczach z VSV oraz z Albą.W składzie Zagrzebia jest 12 graczy kanadyjskiego pochodzenia oraz 4 Yankesów.
P.S.Fox bramkę strzelił,lecz Niedźwiedzie przegrały 4-2. Ljubljana strzeliła 4 bramę w SH w ostatnich sekundach meczu.