>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Fotografia - zdjęcia i aparaty

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Temat coś upadł, ale postanowiłem odświeżyć. Wszystkie rybki, które fotografowałem, pływają w moim akwarium. Co prawda zdjęcia niezbyt wysokiej jakości, ale są. Rybki coś nie chciały pozować ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Skalar i gupiki w jednym akwarium? Współczuję pawim oczkom, ale ten &quot;srebrny&quot; samiec nie daje mi spokoju. Czy tam gdzie mieszkasz w sklepach zoologicznych to takie okazy są bez problemu do dostania? Poza tym gupiczka będzie rodzic niedługo. Zrób fotę całego akwarium, sprzętu i roślinek jak Ci się chce chętnie popatrze.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Skalar i gupiki w jednym akwarium? Współczuję pawim oczkom, ale ten &quot;srebrny&quot; samiec nie daje mi spokoju. Czy tam gdzie mieszkasz w sklepach zoologicznych to takie okazy są bez problemu do dostania? Poza tym gupiczka będzie rodzic niedługo. Zrób fotę całego akwarium, sprzętu i roślinek jak Ci się chce chętnie popatrze.
A dlaczego nie miały by być razem? Akwarystyką interesuję się dobre trzy lata, więc jakąś wiedzę na ten temat mam.
Okazy? Bez przesady :] Na każdym kroku dostaniesz takie gupiki/skalary, ale nie od razu tak wybarwione. Po prostu trzeba je dobrze karmić, zapewnić im w miarę dobre warunki a to po prostu poskutkuje. Co do ciężarnej rybki; gupiki to żyworódki, więc w zasadzie ciągle jest w ciąży ????
Niestety nie mogę zrobić zdjęcia ogólnego, gdyż lustrzanka na razie jest w innych rękach, ale pod koniec tygodnia postaram się wrzucić zdjęcia. Pozdrawiam.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
No ja pierwszy raz styczność z akwarystyką miałem w wieku ok 5 lat a od 10 fora i książki na ten temat wertuję przez sporą część czasu (od ok roku przerwa nie mam akwarium z powodów mieszkaniowych) i każdy Ci powiem że skalary i gupiki to nie jest dobre połączenie. Żaglowce będą podgryzały ogony gupików poza tym skalar potrzebuje wysokość akwa przynajmniej 40cm.
No gupiki mnożą się jak szalone ;)

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
widzę że i tutaj są akwaryści :spokodfhgfh:
ja w swoim akwarium też mam tylko gupiki a fakt mnożą się niemiłosiernie już mam ponad 40 kiedyś miałem podobnego jak jacekk na pierwszym zdjęciu tyle że miał jeszcze cytrynowe boki z czarną kropką ale już nie mam :kwasny4565:

i skoro piszę teraz mam nowe akwarium przywiezione z Niemiec 200L ale nie mam do niego pokrywy znacie może jakieś sklepy internetowe gdzi etanio można zamówić pokrywę na dowolny kształt bo moje akwarium jest sześciokątne :kwasny4565:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
widzę że i tutaj są akwaryści :spokodfhgfh:
ja w swoim akwarium też mam tylko gupiki a fakt mnożą się niemiłosiernie już mam ponad 40 kiedyś miałem podobnego jak jacekk na pierwszym zdjęciu tyle że miał jeszcze cytrynowe boki z czarną kropką ale już nie mam :kwasny4565:

i skoro piszę teraz mam nowe akwarium przywiezione z Niemiec 200L ale nie mam do niego pokrywy znacie może jakieś sklepy internetowe gdzi etanio można zamówić pokrywę na dowolny kształt bo moje akwarium jest sześciokątne :kwasny4565:
zawsze można samemu zrobić ????
http://www.akwarystyka.com.pl &lt;--- wiele ciekawych tematów, zajrzyj

princeas 11

princeas

Użytkownik
http://mumu.digart.pl/digarty/ to ja zapraszam do mojej digartowskiej galerii;) póki co pstrykam Lumixem FZ50 i czasem Sony W50. oczywiscie czysta amatorszczyzna, ale czasem coś fajnego wyjdzie;) przymierzam sie do kupna lustrzanki, ale się zastanawiam - Nikona czy Soniacza?

Do góry Bottom