D 3,3K davey_watt Użytkownik Listopad 5, 2011 #1863 Alex Os sporty zimowe. Białorusinka. łops, edytowałem fotkę i nie widziałem, że adqs odpowiedział, pierwszeństwo twoje ;]
Alex Os sporty zimowe. Białorusinka. łops, edytowałem fotkę i nie widziałem, że adqs odpowiedział, pierwszeństwo twoje ;]
91,5K grzesio Forum VIP Listopad 5, 2011 #1864 Sorry Grześ, ale zamuła straszna. Kliknij aby rozwinąć... Elvis Andrus :razz:
2,5K konrad140 Forum VIP Listopad 10, 2011 #1870 bajcepsy wielkie ale kulturystą nie jest. paluchy jak kiełbachy - to jest podpowiedź ???? edit / brawo
bajcepsy wielkie ale kulturystą nie jest. paluchy jak kiełbachy - to jest podpowiedź ???? edit / brawo
143 kowboj Użytkownik Listopad 10, 2011 #1871 Armwrestling - Denis Cyplenkov. Widziałem go jak był w Sopocie na zawodach. Chodząca szafa...
143 kowboj Użytkownik Listopad 11, 2011 #1874 Nie, to nie on. Polak, był całkiem niedawno żegnany w Sopocie. Świetny w drużynie, ale równie dobry indywidualnie.
Nie, to nie on. Polak, był całkiem niedawno żegnany w Sopocie. Świetny w drużynie, ale równie dobry indywidualnie.
91,5K grzesio Forum VIP Listopad 12, 2011 #1875 Z wyglądu podobny do Krzysztofa Wyrzykowskiego , ale to pewnie sportowiec.
2,5K konrad140 Forum VIP Listopad 13, 2011 #1876 Roman Paszke , zdjęcie może i trochę mylące ale gdzieś na Eurosporcie pewnie go widziałem ???? edit // brak pomysłu ale zeby nie blokowac... jeden i drugi
Roman Paszke , zdjęcie może i trochę mylące ale gdzieś na Eurosporcie pewnie go widziałem ???? edit // brak pomysłu ale zeby nie blokowac... jeden i drugi