91,5K grzesio Forum VIP Wrzesień 8, 2011 #1727 Andre Ethier Uploaded with ImageShack.us Nie podobny nieco do tego jak wygląda teraz , ale był high pickiem w drafcie w naszej lidze Fantasy
Andre Ethier Uploaded with ImageShack.us Nie podobny nieco do tego jak wygląda teraz , ale był high pickiem w drafcie w naszej lidze Fantasy
91,5K grzesio Forum VIP Wrzesień 8, 2011 #1728 Podpowiedz Running back Chyba nie musze tlumaczyc , ze nazwa na jego dresie to jego były uniwersytet.
Podpowiedz Running back Chyba nie musze tlumaczyc , ze nazwa na jego dresie to jego były uniwersytet.
14K dawid.400 Forum VIP Wrzesień 8, 2011 #1729 Adam? Peterson chociaż głowy nie dam że to on a googlować mi się nie chce. Jak dobrze to za mnie
14K dawid.400 Forum VIP Wrzesień 9, 2011 #1731 Adrian Peterson wygooglowane więc jest dobrze daj ktoś za mnie
54 chajtgr Użytkownik Wrzesień 9, 2011 #1732 toja dobra leci podpowiedz... grał zarówno w Bundeslidze jak i Serie A ... no kimś tam jest googluj Radzio:razz: dobra krótka piłka pochodzi z Albanii... no nie mogę nikt nie wie czy nikt nie zagląda? na imię ma Igli ....
toja dobra leci podpowiedz... grał zarówno w Bundeslidze jak i Serie A ... no kimś tam jest googluj Radzio:razz: dobra krótka piłka pochodzi z Albanii... no nie mogę nikt nie wie czy nikt nie zagląda? na imię ma Igli ....
311 radzio_xp Użytkownik Wrzesień 9, 2011 #1733 to jest ten dyrektor sportowy Lazio? jak ma na nazwisko - nie mam pojęcia, tylko kojarze "z ryja" póki co nie chcę googlować
to jest ten dyrektor sportowy Lazio? jak ma na nazwisko - nie mam pojęcia, tylko kojarze "z ryja" póki co nie chcę googlować