14K dawid.400 Forum VIP Wrzesień 30, 2011 #1807 Nie znam typa powyżej jakiś anglik pewnie bo z prawej ma kierownicę, ale nie dajesz żadnej podpowiedzi to zmieniamy dyscyplinę i zdjęcie.
Nie znam typa powyżej jakiś anglik pewnie bo z prawej ma kierownicę, ale nie dajesz żadnej podpowiedzi to zmieniamy dyscyplinę i zdjęcie.
54 chajtgr Użytkownik Wrzesień 30, 2011 #1809 ... e: takich fotek nie mam to nie on:razz: ale też grał w polskiej lidze nawet w tym samym klubie
54 chajtgr Użytkownik Wrzesień 30, 2011 #1812 mam nadzieję że trudne:razz: Dobra czas na podpowiedź: Rumun ,grał w Bundeslidze tak zgadza się...
14K dawid.400 Forum VIP Wrzesień 30, 2011 #1813 Najprawdopodobniej Vasile Miriuta, miałem inne pomysły ale skoro mówisz że to Rumun to tylko może być on. Za mnie.
Najprawdopodobniej Vasile Miriuta, miałem inne pomysły ale skoro mówisz że to Rumun to tylko może być on. Za mnie.
132 lukiaszenko Użytkownik Październik 1, 2011 #1814 Kliknij aby rozwinąć... Spróbujmy jeszcze raz moją zagadkę, podpowiem, że to Holender, grał w Anglii, ale też we Włoszech
Kliknij aby rozwinąć... Spróbujmy jeszcze raz moją zagadkę, podpowiem, że to Holender, grał w Anglii, ale też we Włoszech