2,8K vader Forum VIP Maj 4, 2009 #146 To ja wrzucę. Dość łatwe chyba. Rozpoznawalna twarz. Ten po naszej prawej, trzymający dziecko
2,4K olo Użytkownik Maj 4, 2009 #155 no to 2 do zgadnięcia xD jak ja wrzucałem tamtego jeszcze nie było P
27 sawas Użytkownik Maj 5, 2009 #156 Robak, a na drugim Colombari i Costacurta. Czekam na potwierdzenie, jeśli się zgadza, to wrzucę zagadkę
Robak, a na drugim Colombari i Costacurta. Czekam na potwierdzenie, jeśli się zgadza, to wrzucę zagadkę
2,4K olo Użytkownik Maj 5, 2009 #157 nie wiem jak się żonka nazywa ona tak przy okazji dla wrażeń estetycznych, ale tak to Costacurta
0 bananas007 Użytkownik Maj 5, 2009 #159 Robak, a na drugim Colombari i Costacurta. Czekam na potwierdzenie, jeśli się zgadza, to wrzucę zagadkę Kliknij aby rozwinąć... To nie jest Robak :jezora:
Robak, a na drugim Colombari i Costacurta. Czekam na potwierdzenie, jeśli się zgadza, to wrzucę zagadkę Kliknij aby rozwinąć... To nie jest Robak :jezora:
27 sawas Użytkownik Maj 5, 2009 #160 To nie jest Robak :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Costacurte zgadłem, więc "Robak" i moja zagadka do odgadnięcia. Się pokręciło...
To nie jest Robak :jezora: Kliknij aby rozwinąć... Costacurte zgadłem, więc "Robak" i moja zagadka do odgadnięcia. Się pokręciło...