408 shen Użytkownik Lipiec 5, 2011 #1426 sezon 2011 ma z głowy... ???? jeden z najlepszych miotaczy przez ostatnie 2 sezony
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 5, 2011 #1427 Adam Wainwright Dobre zdjęcie http://imageshack.us/photo/my-images/691/fdgdfdfg.jpg/
14K dawid.400 Forum VIP Lipiec 5, 2011 #1434 Doszły mnie słuchy że mam przerwać tą serię z MLB którą sobie zrobiłeś z Shen :razz: Więc zmieniamy dyscyplinę
Doszły mnie słuchy że mam przerwać tą serię z MLB którą sobie zrobiłeś z Shen :razz: Więc zmieniamy dyscyplinę
91,5K grzesio Forum VIP Lipiec 5, 2011 #1435 Doszły mnie słuchy że mam przerwać tą serię z MLB którą sobie zrobiłeś z Shen :razz: Kliknij aby rozwinąć... Tylko pół strony MLB :razz: Trzeba wiedzieć co się obstawia :razz:
Doszły mnie słuchy że mam przerwać tą serię z MLB którą sobie zrobiłeś z Shen :razz: Kliknij aby rozwinąć... Tylko pół strony MLB :razz: Trzeba wiedzieć co się obstawia :razz:
4,8K qozi Forum VIP Lipiec 5, 2011 #1436 Jeździ w peletonie czy jakiś inny typ kolarstwa uprawia ? Bo gęba mi mało znana.
14K dawid.400 Forum VIP Lipiec 5, 2011 #1437 O dziwo! to nie kolarz, ładna zmyła co :razz: Ale też lubi zapierdalać
408 shen Użytkownik Lipiec 5, 2011 #1438 Adrian Miedzinski na stopro ???? hmm chociaz po glebszym namysle nie wiem...
14K dawid.400 Forum VIP Lipiec 5, 2011 #1439 Adrian Miedzinski na stopro ???? hmm chociaz po glebszym namysle nie wiem... Kliknij aby rozwinąć... niet, ale teraz tak patrzę i naprawdę podobny do miedziaka
Adrian Miedzinski na stopro ???? hmm chociaz po glebszym namysle nie wiem... Kliknij aby rozwinąć... niet, ale teraz tak patrzę i naprawdę podobny do miedziaka
4,8K qozi Forum VIP Lipiec 5, 2011 #1440 Adrian Miedzinski na stopro ???? hmm chociaz po glebszym namysle nie wiem... Kliknij aby rozwinąć... niet, ale teraz tak patrzę i naprawdę podobny do miedziaka Kliknij aby rozwinąć... Hahahahaha, nie mogłem Shen . Z gęby wygląda na pewnego siebie, jakiś Amerykanin, ale co ? może surfer.
Adrian Miedzinski na stopro ???? hmm chociaz po glebszym namysle nie wiem... Kliknij aby rozwinąć... niet, ale teraz tak patrzę i naprawdę podobny do miedziaka Kliknij aby rozwinąć... Hahahahaha, nie mogłem Shen . Z gęby wygląda na pewnego siebie, jakiś Amerykanin, ale co ? może surfer.