91,5K grzesio Forum VIP Czerwiec 29, 2011 #1366 Nie być może , ale na pewno to Florence Griffith-Joyner
91,5K grzesio Forum VIP Czerwiec 29, 2011 #1368 Gordon Hayward Nie myslisz , ze wypadaloby zmienić adres odnośnika ??
10K marqs3lby Użytkownik Czerwiec 29, 2011 #1369 To było tak łatwe że nawet nie trzeba było sprawdzać adresu.
10K marqs3lby Użytkownik Czerwiec 29, 2011 #1371 oj dobra, już się nie przekomarzajmy Czy to Dave Bush? To poddaje się, nie mam zielonego pojęcia o MLB, przejrzałem cały roster Rangersów ale nie widze tam nikogo podobnego do pana powyżej.
oj dobra, już się nie przekomarzajmy Czy to Dave Bush? To poddaje się, nie mam zielonego pojęcia o MLB, przejrzałem cały roster Rangersów ale nie widze tam nikogo podobnego do pana powyżej.
14K dawid.400 Forum VIP Czerwiec 29, 2011 #1373 Gordon Hayward Nie myslisz , ze wypadaloby zmienić adres odnośnika ?? Kliknij aby rozwinąć... Daj jakąś podpowiedź bo kojarzę gościa ale nazwiska ni ch.. sobie nie przypomnę.
Gordon Hayward Nie myslisz , ze wypadaloby zmienić adres odnośnika ?? Kliknij aby rozwinąć... Daj jakąś podpowiedź bo kojarzę gościa ale nazwiska ni ch.. sobie nie przypomnę.
91,5K grzesio Forum VIP Czerwiec 29, 2011 #1374 Grał m.in w Texas , Houston , Tigers Grał w ekipie z Kennym Rogersem Często zamiast jego imienia używa się pseudonimu Infielder
Grał m.in w Texas , Houston , Tigers Grał w ekipie z Kennym Rogersem Często zamiast jego imienia używa się pseudonimu Infielder
14K dawid.400 Forum VIP Czerwiec 29, 2011 #1375 chyba wiem o kogo chodzi ale nazwiska nie przypomnę sobie a googlować nie będę, no chyba że nikt nie będzie wiedział :razz:
chyba wiem o kogo chodzi ale nazwiska nie przypomnę sobie a googlować nie będę, no chyba że nikt nie będzie wiedział :razz: