514 danny1992 Użytkownik Luty 1, 2011 #989 Nie wiem kto to jest, ale chce spytać czemu jedną nogę ma czarną a drugą białą? ????
2K christopher48 Forum VIP Luty 1, 2011 #990 Czyżby Olajuwon? Kliknij aby rozwinąć... Zgadza się. Nie wiem kto to jest, ale chce spytać czemu jedną nogę ma czarną a drugą białą? Kliknij aby rozwinąć... Właśnie też dopiero teraz zwróciłem na to uwagę. Może cień? Nie wiem.
Czyżby Olajuwon? Kliknij aby rozwinąć... Zgadza się. Nie wiem kto to jest, ale chce spytać czemu jedną nogę ma czarną a drugą białą? Kliknij aby rozwinąć... Właśnie też dopiero teraz zwróciłem na to uwagę. Może cień? Nie wiem.
211 el-loco Użytkownik Luty 1, 2011 #991 Dawaj dalej Marcin ???? Kliknij aby rozwinąć... Hakeem Abdul Olajuwon urodzony jako Akeem Abdul Olajuwon ????
Dawaj dalej Marcin ???? Kliknij aby rozwinąć... Hakeem Abdul Olajuwon urodzony jako Akeem Abdul Olajuwon ????
25,1K mjaurvcein Użytkownik Luty 1, 2011 #992 Wyjątkowo do zgadnięcia 4 osoby, ale tak znane i rozpoznawalne, że daje Wam max 3 minuty na odpowiedź ???? jaki Hamilton? ???? Taaa... legendarna czwórka, symbol Sląska początku XX-wieku ???? wybierzcie między sobą następnego ????
Wyjątkowo do zgadnięcia 4 osoby, ale tak znane i rozpoznawalne, że daje Wam max 3 minuty na odpowiedź ???? jaki Hamilton? ???? Taaa... legendarna czwórka, symbol Sląska początku XX-wieku ???? wybierzcie między sobą następnego ????
7,4K bam14 Forum VIP Luty 1, 2011 #995 x, Wójcik, Lynn Green, Zieliński . Kliknij aby rozwinąć... X = Tomczyk. kiedyś kiedyś oglądałem mecze Śląska Wrocław
x, Wójcik, Lynn Green, Zieliński . Kliknij aby rozwinąć... X = Tomczyk. kiedyś kiedyś oglądałem mecze Śląska Wrocław
D 3,3K davey_watt Użytkownik Luty 2, 2011 #998 Daniel Pedrosa Ten po lewej. Biathlonista. Rosjanin, medalista MŚ
25,1K mjaurvcein Użytkownik Luty 2, 2011 #1000 Mi ten po prawej przypomina Boe ???? Sweterki takie polsko wyglądające, ale Tomek Sikora ma tylko brata z tego co pamiętam...
Mi ten po prawej przypomina Boe ???? Sweterki takie polsko wyglądające, ale Tomek Sikora ma tylko brata z tego co pamiętam...