232 mefisto88 Użytkownik Luty 17, 2010 #782 Ja zadam (pierwszy raz) :] Mój ulubiony player z dyscypliny którą uprawiał
54 chajtgr Użytkownik Luty 17, 2010 #783 Tim Henman p: Polak.....wielokrotny mistrz Świata i Europy...
5 asiek297 Użytkownik Luty 20, 2010 #785 Karol Jabłoński sporty zimowe podpowiem Chyba troche za trudne ???? Podpowiem jeszcze, że Niemka i uprawia sport, w którym nie używa się nart, deski ani łyżew ????
Karol Jabłoński sporty zimowe podpowiem Chyba troche za trudne ???? Podpowiem jeszcze, że Niemka i uprawia sport, w którym nie używa się nart, deski ani łyżew ????
54 chajtgr Użytkownik Luty 27, 2010 #786 trzeba bylo tak od razu ...Anke Wischnewski TAK JEST TO ONA :spokodfhgfh:
2,5K konrad140 Forum VIP Luty 28, 2010 #791 Fabrice Ariel ???? daj ktoś coś edit ???? Qozi --> literówka ???? he
4,8K qozi Forum VIP Luty 28, 2010 #792 Fabrice Ariel ???? daj ktoś coś Kliknij aby rozwinąć... Mógłbym się przyczepić bo jest to Abriel .Ale ok.Jedź.
Fabrice Ariel ???? daj ktoś coś Kliknij aby rozwinąć... Mógłbym się przyczepić bo jest to Abriel .Ale ok.Jedź.
1 legionista696 Użytkownik Luty 28, 2010 #793 to ja dam. zaraz zedytuje i podam, żeby się nikt nie wciął macie :
54 chajtgr Użytkownik Marzec 1, 2010 #794 Terrence Tramell??? podpowiedzolski piłkarz...były bramkarz...reprezentant kraju dziś jest trenerem w Austrii...gdzie przez wiele lat grał w Sturmie Graz...
Terrence Tramell??? podpowiedzolski piłkarz...były bramkarz...reprezentant kraju dziś jest trenerem w Austrii...gdzie przez wiele lat grał w Sturmie Graz...
K 1,2K kukla Forum VIP Marzec 8, 2010 #797 sven hannawald - rzeczywiście łątwe ???? imo wcale nie takie proste
K 1,2K kukla Forum VIP Marzec 8, 2010 #799 Mario Zagallo E: Szczerze to nie mam pojęcia Kliknij aby rozwinąć... Nie Mario Zagallo edit: down: pudło... :| PODPOWIEDŹ ???? 1. Do dziś pozostaje jedynym tak "uniwersalnym" przedstawicielem swojej dyscypliny. 2. Jego syn uprawiał tą samą dyscyplinę ????
Mario Zagallo E: Szczerze to nie mam pojęcia Kliknij aby rozwinąć... Nie Mario Zagallo edit: down: pudło... :| PODPOWIEDŹ ???? 1. Do dziś pozostaje jedynym tak "uniwersalnym" przedstawicielem swojej dyscypliny. 2. Jego syn uprawiał tą samą dyscyplinę ????