54 chajtgr Użytkownik Grudzień 1, 2009 #544 to tera taki panocek podpowiedz: jest to kolumbijski piłkarz podpowiedz2: gral na pozycji bramkarza
M 27,2K madangelo Forum VIP Grudzień 3, 2009 #548 George Foreman :spokodfhgfh::spokodfhgfh: łatwe, kto pierwszy ten lepszy ???? /down tak, przeciez napisałem że łatwe
George Foreman :spokodfhgfh::spokodfhgfh: łatwe, kto pierwszy ten lepszy ???? /down tak, przeciez napisałem że łatwe
K 1,2K kukla Forum VIP Grudzień 3, 2009 #549 Zenon Jaskuła? to w takim razie też proste ale za to małe...
54 chajtgr Użytkownik Grudzień 4, 2009 #550 Marian Janoszkaaa p1: jest to były tenisista p2:holenderski
2,5K konrad140 Forum VIP Grudzień 6, 2009 #551 Richard Krajicek ???? to żeby nie trzymać za bardzo kolejki to : (tamto zmieniłem bo jednak troche trudne było ) Chodzi tu o tego Pana ????
Richard Krajicek ???? to żeby nie trzymać za bardzo kolejki to : (tamto zmieniłem bo jednak troche trudne było ) Chodzi tu o tego Pana ????
12 nasty Użytkownik Grudzień 7, 2009 #553 Poiree, dajcie cos za mnie bo jestem w lekkim niedoczasie ????
2,5K konrad140 Forum VIP Grudzień 9, 2009 #556 Felix "Tito" Trynidad ???? / zaraz cos dam Podpowiedź: były skoczek narciarski ???? nie europejczyk ???? // Amerykanin ????
Felix "Tito" Trynidad ???? / zaraz cos dam Podpowiedź: były skoczek narciarski ???? nie europejczyk ???? // Amerykanin ????