331 wow Użytkownik Luty 3, 2013 #2741 Kliknij aby rozwinąć... Nom powiem Ci, że dość trudne bo już nie gra w drużynie diabłów ... Karel Rachunek raczej nie pomyliłem typa ??
Kliknij aby rozwinąć... Nom powiem Ci, że dość trudne bo już nie gra w drużynie diabłów ... Karel Rachunek raczej nie pomyliłem typa ??
5,3K macieqleo Użytkownik Luty 3, 2013 #2744 To druga najwyżej punktowana odpowiedź (po Herkulesie). Zadajesz. ^ down Warlocq
331 wow Użytkownik Luty 6, 2013 #2753 Trochę Malkina przypomina, ale pewny nie jestem. Kliknij aby rozwinąć... Malkin Malkin ???? no to Qozi zarzuć coś ????
Trochę Malkina przypomina, ale pewny nie jestem. Kliknij aby rozwinąć... Malkin Malkin ???? no to Qozi zarzuć coś ????
25,1K mjaurvcein Użytkownik Luty 10, 2013 #2755 Oczy ma jak człowiek, dzięki któremu kiedyś jarałem się Formułą 1 i wraz z jego odejściem przestałem w ogóle oglądać F1 - Juan Pablo Montoya.
Oczy ma jak człowiek, dzięki któremu kiedyś jarałem się Formułą 1 i wraz z jego odejściem przestałem w ogóle oglądać F1 - Juan Pablo Montoya.
3,9K levy42 Użytkownik Luty 12, 2013 #2757 Sun Jihai To teraz coś co dla prawdziwych fanów Realu będzie pestką i wymienią każdego pana z nazwiska bez zwłoki
Sun Jihai To teraz coś co dla prawdziwych fanów Realu będzie pestką i wymienią każdego pana z nazwiska bez zwłoki