91,5K grzesio Forum VIP Sierpień 7, 2012 #2604 PS. Była seria katowania tenisem to teraz bedzie seria US Sports
408 shen Użytkownik Sierpień 8, 2012 #2609 niee.nie gra już w tym teamie ale gra w tej samej dywizji.Texas native ????
91,5K grzesio Forum VIP Sierpień 8, 2012 #2610 Huston Street ? Nie mam pojęcia jak nie on - daj extra powpdowiedz
91,5K grzesio Forum VIP Sierpień 8, 2012 #2616 Jorge Posada ???? A teraz koles słynący z mega defensywy , a w ofensywie szkoda gadać. Specyficzna facjata To nie Roy Oswalt
Jorge Posada ???? A teraz koles słynący z mega defensywy , a w ofensywie szkoda gadać. Specyficzna facjata To nie Roy Oswalt
91,5K grzesio Forum VIP Sierpień 8, 2012 #2618 nie. W Astros nie gral od paru lat. Obecnie nieaktywny.
408 shen Użytkownik Sierpień 8, 2012 #2619 nie. W Astros nie gral od paru lat. Obecnie nieaktywny. Kliknij aby rozwinąć... z mojego info wychodzi,że to niejaki Chris Burke ???? widzę że już nie gra dłużej niż ja sledze MLB ????
nie. W Astros nie gral od paru lat. Obecnie nieaktywny. Kliknij aby rozwinąć... z mojego info wychodzi,że to niejaki Chris Burke ???? widzę że już nie gra dłużej niż ja sledze MLB ????
91,5K grzesio Forum VIP Sierpień 8, 2012 #2620 nein Podpowiedz Gral jeszcze m.in. w Tigers i Twins Infielder Rok temu widze mial pare AB , ale bez rewelacji Jak za trudne to powiedz
nein Podpowiedz Gral jeszcze m.in. w Tigers i Twins Infielder Rok temu widze mial pare AB , ale bez rewelacji Jak za trudne to powiedz