251 ice29 Użytkownik Maj 19, 2009 #222 Tomasz Kulawik ? Ale pewny nie jestem. Kliknij aby rozwinąć... nie ???? moze to pomoże:
1,8K wilq Użytkownik Maj 27, 2009 #225 zabawa stoi bo podajecie polskie ''gwiazdy''..naprawde nie każdy interesuje sie tymi arcyciekawymi rozgrywkami..odświerzam
zabawa stoi bo podajecie polskie ''gwiazdy''..naprawde nie każdy interesuje sie tymi arcyciekawymi rozgrywkami..odświerzam
486 cygeiro Użytkownik Maj 27, 2009 #226 zabawa stoi bo podajecie polskie ''gwiazdy''..naprawde nie każdy interesuje sie tymi arcyciekawymi rozgrywkami..odświerzam Kliknij aby rozwinąć... KIKO (Francisco Miguel Narváez Machón)
zabawa stoi bo podajecie polskie ''gwiazdy''..naprawde nie każdy interesuje sie tymi arcyciekawymi rozgrywkami..odświerzam Kliknij aby rozwinąć... KIKO (Francisco Miguel Narváez Machón)
M 27,2K madangelo Forum VIP Maj 29, 2009 #230 Jessicah Schipper Trzeba było jakąś ładniejsza pływaczkę wybrać ???? Coś akurat "na czasie" :>
Jessicah Schipper Trzeba było jakąś ładniejsza pływaczkę wybrać ???? Coś akurat "na czasie" :>
124 hajduk Forum VIP Maj 29, 2009 #231 Ciro Ferrara, następca po Ranieri'm choć nie na długo:] potem coś zarzuce, chyba że w tym czasie ktoś coś bedzie miał to wrzucać.
Ciro Ferrara, następca po Ranieri'm choć nie na długo:] potem coś zarzuce, chyba że w tym czasie ktoś coś bedzie miał to wrzucać.
0 gunner84 Użytkownik Czerwiec 1, 2009 #237 Zgadza się, ta "Cibona" na koszulce pewnie pomogła:spokodfhgfh:
1,8K wilq Użytkownik Czerwiec 1, 2009 #238 ja nie patrze na koszulki tylko na twarz..a twarz Petro jest na tyle charakterystyczna że łatwo go rozpoznać ???? Zaraz coś wrzuce
ja nie patrze na koszulki tylko na twarz..a twarz Petro jest na tyle charakterystyczna że łatwo go rozpoznać ???? Zaraz coś wrzuce
1 legionista696 Użytkownik Sierpień 21, 2009 #239 nie znam tego co wilQ zarzucił, ale postanowiłem odswiezyc temat tak w zwiazku z obecnymi MS w LA ;]