450 x_design Użytkownik Maj 15, 2012 #2261 Sorana Cirstea. Bardzo ładna dziewczyna, jedna z twarzy Adidasa Kliknij aby rozwinąć... Wszystko się zgadza. ???? Twoja kolej.
Sorana Cirstea. Bardzo ładna dziewczyna, jedna z twarzy Adidasa Kliknij aby rozwinąć... Wszystko się zgadza. ???? Twoja kolej.
4,8K qozi Forum VIP Maj 15, 2012 #2263 Tommy Ingebriksten. Chyba źle napisałem, ale każdy wie o kogo chodzi.
580 arces1992 Użytkownik Maj 15, 2012 #2266 Sorry ze jest to biale ???? Nie chcialo mi obrabiac To nie jest: Justin Henin ???? Piszczek Blaszczykowski Polanski
Sorry ze jest to biale ???? Nie chcialo mi obrabiac To nie jest: Justin Henin ???? Piszczek Blaszczykowski Polanski
580 arces1992 Użytkownik Maj 17, 2012 #2272 Zaden z was nie ma racji Szukajcie dalej Chodzi mi o Polaka, a nie naturalizowanych zawodnikow Polak z krwi i kosci. @down takze nie
Zaden z was nie ma racji Szukajcie dalej Chodzi mi o Polaka, a nie naturalizowanych zawodnikow Polak z krwi i kosci. @down takze nie
13,8K ramzesa Forum VIP Maj 17, 2012 #2274 oczy i ta zadziorna mina podpowiadają mi, że to Boruc E: kolega mnie uprzedził choć wcześniej co innego napisał :razz: masz rację pisałem, jeśli nie można podawać 2x odpowiedzi to sory :razz: Kliknij aby rozwinąć... nie no spoko, dawaj teraz Ty zadajesz
oczy i ta zadziorna mina podpowiadają mi, że to Boruc E: kolega mnie uprzedził choć wcześniej co innego napisał :razz: masz rację pisałem, jeśli nie można podawać 2x odpowiedzi to sory :razz: Kliknij aby rozwinąć... nie no spoko, dawaj teraz Ty zadajesz
S 13 suwix Użytkownik Maj 17, 2012 #2275 masz rację pisałem, jeśli nie można podawać 2x odpowiedzi to sory