2,1K pawacki Użytkownik Marzec 27, 2012 #2181 nie ???? eh chyba zaraz zaczną się ostre podpowiedzi 1)Były tenisista 2) Miał szybki serwis 3)Urodzony w Kanadzie
nie ???? eh chyba zaraz zaczną się ostre podpowiedzi 1)Były tenisista 2) Miał szybki serwis 3)Urodzony w Kanadzie
9,1K obserwator-m Forum VIP Marzec 27, 2012 #2185 nein, E; póki co znikam, jak wpadniecie na bank, to jazda dalej, a jak nie, to rano cd... z Bogiem Ojcem
nein, E; póki co znikam, jak wpadniecie na bank, to jazda dalej, a jak nie, to rano cd... z Bogiem Ojcem
2,4K olo Użytkownik Marzec 29, 2012 #2188 Nikt nic nie daje, więc: Chodzi o te ręce na dole, czyje to :?:
M 27,2K madangelo Forum VIP Marzec 30, 2012 #2194 David Silva nie wiedziałem ze jeszcze ten temat istnieje zgadłem to zadaje, co to za polityka????:-| ciekawe czy wchodzilismy na ta sama strone dzis, b. łatwe
David Silva nie wiedziałem ze jeszcze ten temat istnieje zgadłem to zadaje, co to za polityka????:-| ciekawe czy wchodzilismy na ta sama strone dzis, b. łatwe
4,8K qozi Forum VIP Marzec 30, 2012 #2196 //Za późno, jedzcie Maćqa zagadkę. /// Nie wiedziałem, że Madzik będziesz zadawać, ale jak co to ci dwaj z Barcelony to Nadale. jednak siedzimy na tej samej stronie to bawcie sie tam w tych tenisistów Kliknij aby rozwinąć... Prawda, ale fotki tam są świetne.
//Za późno, jedzcie Maćqa zagadkę. /// Nie wiedziałem, że Madzik będziesz zadawać, ale jak co to ci dwaj z Barcelony to Nadale. jednak siedzimy na tej samej stronie to bawcie sie tam w tych tenisistów Kliknij aby rozwinąć... Prawda, ale fotki tam są świetne.
M 27,2K madangelo Forum VIP Marzec 30, 2012 #2197 Ferguson jednak siedzimy na tej samej stronie to bawcie sie tam w tych tenisistów ????