14K dawid.400 Forum VIP Styczeń 29, 2012 #1986 X_Design dojebałeś do pieca :razz: Damian Baliński dajta za mnie
14K dawid.400 Forum VIP Styczeń 29, 2012 #1988 Jura Pavlic Dajesz takie łatwe że wrzucam coś trudniejszego
6,2K dawidbarca Użytkownik Styczeń 29, 2012 #1989 Cristian Savani . Z tym trudnym to chyba taki żart , trudno żeby nie wiedzieć jak wygląda jeden z najlepszyh siatkarzy świata :razz: . Za mnie
Cristian Savani . Z tym trudnym to chyba taki żart , trudno żeby nie wiedzieć jak wygląda jeden z najlepszyh siatkarzy świata :razz: . Za mnie
2,5K konrad140 Forum VIP Styczeń 29, 2012 #1991 Nuno Valente ? "szczelam" ???? edit/ to ja sobie trochę dopomogłem ale niech odpowie ten kto wie. trochę sobie przypomniałem te wielkie nazwiska
Nuno Valente ? "szczelam" ???? edit/ to ja sobie trochę dopomogłem ale niech odpowie ten kto wie. trochę sobie przypomniałem te wielkie nazwiska
14K dawid.400 Forum VIP Styczeń 31, 2012 #1997 Żaden Kołto, żaden Makmanaman, żaden Bajia to jest Zlatko Zahovic miał gwiazdkę w Fifie Korea - Japonia 2002 :razz: Za mnie
Żaden Kołto, żaden Makmanaman, żaden Bajia to jest Zlatko Zahovic miał gwiazdkę w Fifie Korea - Japonia 2002 :razz: Za mnie
4,8K qozi Forum VIP Styczeń 31, 2012 #1998 Widziałem Zlatko już znaczniej starszego stąd bardziej Bakero przypominał .
2,5K konrad140 Forum VIP Styczeń 31, 2012 #1999 Andreas Reinke. Miało się swego czasu za łepka koszulki Werderu , Klose czy Ailtona ???? miał gwiazdkę w Fifie Korea - Japonia 2002 Kliknij aby rozwinąć... tłukło się godzinami tyle że głównie w demo z gazety brawo sport ???? tyle , że tam mecz był aby Meksyk - Urugwaj. Gwiazdki mieli Blanco i Recoba ???? Żaden Kołto, żaden Makmanaman, żaden Bajia Kliknij aby rozwinąć... nie gadaj. Każdego z tej trójki mozna było uznać ???? zaraz coś zadam ...
Andreas Reinke. Miało się swego czasu za łepka koszulki Werderu , Klose czy Ailtona ???? miał gwiazdkę w Fifie Korea - Japonia 2002 Kliknij aby rozwinąć... tłukło się godzinami tyle że głównie w demo z gazety brawo sport ???? tyle , że tam mecz był aby Meksyk - Urugwaj. Gwiazdki mieli Blanco i Recoba ???? Żaden Kołto, żaden Makmanaman, żaden Bajia Kliknij aby rozwinąć... nie gadaj. Każdego z tej trójki mozna było uznać ???? zaraz coś zadam ...