>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fotki z meczu Korona-Dyskobolia Grodzisk Wlkp.

W 2

wislak

Forum VIP
no to jak sie tak zapraszamy to ja zapraszam na polonie do kepna ;) Ławek nie ma od 6 lat, odkąd na mecz z KKS&#39;em Kalisz przyjechała ostrovia ;) ale byla wtedy zadyma ???? pamietam to jak Kepno bylo oblezone ???? Wydarzenie ze ho ho ;) jak wracalem do domu to pamietam jak czerwoni biegli z palkami za autobusem i tylną szybe wyrombali :p dobrze ze bylem po ich stronie heh ;p

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
a ta Polonia gra w jakiejs lidze?:&gt; ja sie moge pochwalic ???? druzyna z mojego miasta CWKS Carina Gubin gra w IV.lidze polskiej ???? i sa na ostatnim miejscu ???? heh

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Taa jakbyście nie wiedzieli to dyskutujemy tutaj o finałowym meczu PP w którym niestety Korna Kielce dała ciała po całości a mecz wyglądał niczym spotkanie 2 drużyn 4 ligi albo nawet niżej ???? więc włączcie dyskusję na ten temat albo zamknijcie ten temat ;)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Taa jakbyście nie wiedzieli to dyskutujemy tutaj o finałowym meczu PP w którym niestety Korna Kielce dała ciała po całości a mecz wyglądał niczym spotkanie 2 drużyn 4 ligi albo nawet niżej ???? więc włączcie dyskusję na ten temat albo zamknicje

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ale temat może sie przekształcic i może być całkiem fajna dyskusja.
To jak już mowa ogólnie o kibicach i różnych meczach to muszę przyznac że wczoraj zadziwiła mnie frekwencja gości na stadionie Lecha. Mimo iż był to środek tygodnia i dośc odległy wyjazd na stadionie przy ulicy Bułgarskiej zawitało 3500 kibiców Widzewa ???? :spokodfhgfh:

Powiem jedno, mimo wysokiej porażki (1-6) kibice z Łodzi przez cały mecz a nawet po meczu :wowsdf: z całej siły dopingowali swoich piłkarzy zagłuszając momentami kilkukrotnie większą grupę kibiców Lecha ????

jeszcze raz ???? ???? ???? ???? ????

postaram się jeszcze wrzucic kilka fotek z tego spotkania a jeśli ktoś z Was posiada również takowe to niech wkleja ;-)

Do góry Bottom