>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Forum VIP o piłce ręcznej

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Interesują się tą dyscypliną już od dłuższego czasu i myślę, że mam wiedzę i znajomości, które pozwalają mi na właściwą ocenę funkcjonowania piłki ręcznej. Podparte już kilkuletnim doświadczeniem w zakładach bukmacherskich, mam nadzieję, że moje typy będą pozwalały na osiąganie zysków. Jak mi idzie, możecie sprawdzić w dziale piłki ręcznej, którego byłem moderatorem.
Większość kursów będzie pobierana z Marathonu i Tobetu. Zawężam pole do Superligi, I ligi, Ligi Mistrzów i rozgrywek międzynarodowych. Stawki od 10 do 100zł.

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Miedź Legnica - Pogoń Szczecin
Nie widzę powodów, by Miedź była faworytem spotkania z Pogonią. Mecz o 4 punkty, zespołowi Białych może zapewnić miejsce w play-offach. Legnica po ograniu Puław jednak poznała swoje miejsce w szeregu przez ostatnie porażki z mocnymi rywalami. Pogoń zdecydowanie w gazie, mobilizacja jest i mam nadzieję, że te słowa nie są rzucane na wiatr:
http://www.youtube.com/watch?feature...&amp;amp;v=Vdra0m4GDIU
Pogoń bez Zbigniewa Kwiatkowskiego, który zerwał kontrakt z Gazownikami. Czy to poważna strata? Trzy ostatnie mecze pokazały, że nie do końca.
Sądzę, że Miedź nie ma argumentu na Pogoń, jest to zespół zdobywający najmniej bramek w lidze, co przy silnej obronie Szczecina może zadecydować o klęsce. Szkoda, że nie złapałem 2.74, ale 2.32 pobieram grubo.
Pogoń @2.32 ⛔
Stawka: 60zł
Marathon

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Vive Kielce - Wisła Płock
Święta wojna, czekam na nią już od dawna. Faworytem wydają się być Kielczanie, i to zdecydowanie. Jednak jak to było 10 listopada? Podobnie, a zakończyło się klęską zespołu Vive. Kielce oczywiście bez dwóch chorwackich skrzydłowych i Tomka Rosińskiego. Płock bez Nenadica i Nikcevica. O ile ten pierwszy to prawdziwy motor napędowy Nafciarzy, to drugi z Serbów jest tylko zmiennikiem Wiśniewskiego. Niemniej jednak Adam Wiśniewski będzie grał już kolejne 60 minut (prawie) w ciągu kilkunastu dni. Ostatnio świetnie zaprezentował się Kubisztal, rzucając 12 bramek Powenowi, więc jest to jakaś alternatywa, poza tym jest przecież Ilyes. Końcówka meczu z Zabrzem daje nadzieje, że Nafciarze się w końcu obudzą. Z resztą na Kielce zawsze się spinają i poza ostatnim Pucharem Polski te mecze zawsze były dosyć wyrównane. Kieleckie osłabienia wyszły im chyba na dobre, wreszcie jest drużyna, monolit, która radzi sobie znakomicie. Trzeba jednak przyznać, że momentami nie wygląda to tak doskonale, np. pierwsze 20 minut meczu z Chambery. Sądzę, że Wisła ma szanse w tym meczu i nie powinna być takim underdogiem. Święta Wojna rządzi się własnymi prawami i sądzę, że pół tysiąca płocczan, którzy udali się do Kielc poniosą zespół do walki.
Wisła +5,5 @1.72 ⛔
Stawka: 40zł
Tobet

Za małą stawkę typ na Piotrków, który złapał powietrze i gra naprawdę solidnie, ostatnio postawił się u siebie zespołowi mistrzów Polski. Dobry transfer Titova. A Zagłębie? Osłabione, bez Gowina i Bartczaka gra straszny piach. Szczecin ich dosłownie zdemolował.
Piotrków @2.32 ⛔
Stawka: 20zł
Marathon

Olimpia Piekary Śląskie - AZS UT-H Radom
Dorzucam typ na Radom, który moim zdaniem jest ekipą silniejszą niż Piekary Śląskie i z takiego kursu należy korzystać.
Radom @2.58 ⛔
Stawka: 15zł
Tobet

Zabrze - Przemyśl
Zabrze u siebie już po połowie powinno pokryć handicap. Czuwaj to poziom pierwszej ligi i to chyba środkowych jej obszarów. Wiadomo, jak to handi, zawodnicy się nie zabijają by je pokryć, ale to może się skończyć 15-20 bramkami przewagi.
Zabrze -7,5 @1.86 ✅
Stawka: 25zł
Marathon

✅ 46,50zł

Otrzymane punkty reputacji: +12
nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Wisła Płock - Zagłębie
Nie wierzę, że Wisła jest w takim dołku, żeby postraszyło ją Zagłębie. Dla Miedziowych to nie będzie zbyt ważny mecz, bo raczej nie liczą tutaj na punkty. Nafciarze mają coś do udowodnienia i muszą poszukać formy, bo już w sobotę mecz o być albo nie być w Pucharze EHF. Sądzę, że będą chcieli sobie wypracować bezpieczną przewagę już na początku meczu, by później nie tracić sił. Wisła bez Nenadica, Nikcevica i Toromanovica, który został zawieszony na dwa mecze za sytuację z Grzegorzem Tkaczykiem. Zagłębie bez Bartczaka. Korzystam z tego, że handicap wystawiony trochę ze względu na słabą formę Wisły, ale nie oszukujmy się, Zagłębie? Myślę, że inne buki ustawią linię trochę wyższą.
Wisła -6,5 @1.88 ✅
Marathon

✅ 75,20zł

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Chrobry - Powen Zabrze
W życiu się nie zgodzę, że Zabrze ma być tu underdogiem. Marathon znów przesadził. Łatwo Jurasikowi i spółce nie będzie, ale jest to drużyna mocniejsza i żeby utrzymać 5 miejsce musi to wygrać. Chrobry ostatnio wygrał w Kwidzynie, ale oglądając ten mecz miałem wrażenie, że to MMTS zagrał słabo, szczególnie w obronie. Chrobry odżył, ale na Zabrze to chyba za mało. Po takim kursie POLECAM
Zabrze @2.32 ✅
Marathon

✅ 139,20zł

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Szczecin - Azoty Puławy
To będzie trudny mecz dla Azotów, Pogoń jest nieobliczalna, ale te kursy zmuszają mnie do lekkiej dwójki.
Puławy @2.25 ⛔
Stawka: 35zł
Marathon

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Zmiana stawkowania - było od 10 do 100zł, postanowiłem przeznaczyć więcej środków - od 20 do 200zł.
Dinamo Mińsk - Metalurg ✅
Szybko, bo niestety mój wcześniejszy post poleciał w kosmos. Zdaję sobie sprawę z tego, że Mińsk jest bardzo trudny do pokonania na swoim terenie i stamtąd już berlińskie Lisy wywiozły bagaż siedmiu bramek, a i Barcelona miała problemy, ale sądzę, że na tym etapie rozgrywek bardzo ważne jest doświadczenie i ogranie, a to przemawia za Metalurgiem. Oczekuję twardego meczu, którego wynik będzie oscylował koło remisu, z niewielką ilością bramek. Moim zdaniem kursy są trochę źle wystawione i warto zaryzykować stawiając na Metalurg. Według mnie, powinni dzisiaj nieznacznie wygrać
Metalurg @3.20
bwin

✅ 192zł

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Kilka typów z bardzo niskimi kursami:
Ademar - Veszprem TQ @1.05
Bjerringbro Silkeborg - Barcelona TQ @1.01
Gorenje Velenje - Flensburg-H. TQ @1.10
Celje - Hamburg TQ @1.10
Wisla Plock - Elverum @1,05 ✅
Rhein-Neckar - Presov @1.09 ✅
Besiktas - SC Magdeburg @1.05 ✅
AKO: 1,63
Stawka: 120zł
Bwin

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Kwidzyn - Pogoń
To jest ogromne value, bo grają ze sobą najbardziej nieprzewidywalne drużyny Superligi. MMTS gra słabo u siebie, nie wiem z czego to wynika, ale przegrali w tej rundzie np. z Piotrkowem czy Chrobrym. Drużyna Białych osiągnęła cel, jakim była szóstka i co ugrają więcej, to będzie ich. Nieśmiało mówią o kolejnym celu, czyli o 6 miejscu, które pozwoli im grac nawet o medal. Spróbujmy, kurs naprawdę zachęca
Pogoń @3.70 ⛔
Tobet

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
THW Kiel - Czechowskie Niedźwiedzie
Jak dla mnie hit 1/8, nie wiem dlaczego wszyscy uznali za szlagier mecz Atletico Madryt z Lisami z Berlina. Drużyna rosyjska jest bardzo mocna, co udowodniła zwyciężając u siebie z mistrzem Niemiec tydzień temu. W lidze rosyjskiej nie mają sobie równych, więc wszystko podporządkowane jest osiągnięciu jak najlepszego rezultatu w Lidze Mistrzów. Kilonia grała wczoraj wyjazdowy mecz z Frisch Auf Goppingen i przegrała go! Z tego co mi wiadomo, nie było mowy o żadnym odpuszczaniu, z resztą sytuacja THW w tabeli nie jest aż tak komfortowa, by mogli sobie na coś takiego pozwolić. Bez formy wydają się być Omeyer, Jicha i Narcisse. Wątpię, by Niemcy urządzili pogrom Rosjanom. Handi zbyt wysokie.
Niedźwiedzie +5,5 @1.96 ✅
Stawka: 90zł
Marathon

✅ 176,40zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Kilka typów z bardzo niskimi kursami:
Ademar - Veszprem TQ @1.05 ✅
Bjerringbro Silkeborg - Barcelona TQ @1.01 ✅
Gorenje Velenje - Flensburg-H. TQ @1.10 ✅
Celje - Hamburg TQ @1.10 ✅
Wisla Plock - Elverum @1,05 ✅
Rhein-Neckar - Presov @1.09 ✅
Besiktas - SC Magdeburg @1.05 ✅
AKO: 1,63
Stawka: 120zł
Bwin
✅ 195,60zł

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Podsumowanie marca:

Postawione: 825zł
Wygrane: 888,10zł
Zysk: ✅ 63,10zł
Yield: ✅ 7,65%
Na razie mizernie, było trochę wtop, ale mam nadzieję, że tendencja będzie zwyżkowa.

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Zaplątało się w związku z podsumowaniem:
Szwecja - Polska

W Malmö 4 kwietnia Polacy zmierzą się z reprezentacją Szwecji w ramach eliminacji do Mistrzostw Europy 2014. Sądzę, że wyjazdowy mecz zakończy się klęską naszych. Zagramy bez Michała Jureckiego i Krzysztofa Lijewskiego. O ile tego pierwszego da się zastąpić Jurkiewiczem, Bieleckim, Kubisztalem lub Pawłem Podsiadło, który wreszcie dostał powołanie do kadry, o tyle na prawej połówce zostajemy z ogromną dziurą. Bez braci Lijewskich, kontuzjowanego Zaremby (choć nie jestem w 100% pewny jego absencji) i Orzechowskiego zostajemy ze Szperą, Paczkowskim lub praworęcznym na tej pozycji. Uważam również, że nasza bramka nie jest tak mocna, Szmal wydaje się, że od dłuższego czasu nie zachwyca, a Wichary broni w Wiśle mało. Z drugiej strony zaskoczeniem jest dla mnie brak Mattiasa Anderssona, bramkarza Flensburga w kadrze Szwecji, ale to ich problem, zostają jednak do dyspozycji Andreas Palicka i Johan Sjöstrand. Do kadry reprezentacji Trzech Koron wrócił Kim Andersson, co na pewno będzie solidnym wzmocnieniem. Ze względu na kontuzję nie zagra Kim Ekdahl Du Rietz.
Myślę, że w Ergo Arenie możemy poszukać swojej szansy, ale na wyjeździe będzie bardzo trudny o pozytywny rezultat. Według mnie, Szwedzi są faworytem tego pojedynku.
Szwecja @1.65
Stawka: 100zł
Bet-at-home

✅ 165zł

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Słowenia - Islandia
Jeszcze jeden typ na spotkania eliminacji. W grupie 6 dojdzie do dwumeczu, który najprawdopodobniej zadecyduje o zwycięstwie w grupie. Islandia ma na koncie 4 punkty po wygranej z Białorusinami u siebie i z Rumunią na wyjeździe. Słoweńcy mają o oczko mniej, ponieważ zremisowali z Rutenką i spółką. Pierwszy mecz odbędzie się w Mariborze, jednak nie zgadzam się z takimi kursami. Nie zaliczam Słoweńców do ścisłej czołówki europejskiej tylko dlatego, że mieli szczęśliwą drogę do półfinału na ostatnich Mistrzostwach Świata. W spotkaniu z Białorusią nie grał Borut Mackovsek, który błysnął ostatnio formą w LM, teraz jednak powinien się pojawić na boisku. Nie zagrają jednak Dragan Gajić, Matej Gaber i Uros Bundalo. Ten pierwszy to jeden z najskuteczniejszych graczy, zaś ten drugi to przede wszystkim filar obrony, która i tak nie jest jakaś wybitna. W Islandii zabraknie Roberta Gunnarssona, poza tym najmocniejszy skład.
Warto zaryzykować.
Islandia @3.60 ✅
Stawka: 50zł
bet365

✅ 180zł

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Polska - Szwecja
Jeszcze jeden typ, moim zdaniem bardzo fajny. Tak jak już pisałem, nasi bramkarze w wybitnej formie nie są i powinniśmy stracić sporo bramek, dojdą do tego kontry Skandynawów, ponieważ zagramy pewnie z Pawłem Podsiadło, Paczkowskim i zgranie może być słabsze. Poza tym obecność Jaszki to też +5 do chaosu. Ryzykuję najwyższą linią:
over 53 @3.02 ⛔
Stawka: 50zł
Bet365

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
Czuwaj Przemyśl - Chrobry Głogów
Krótko, bo chyba nie ma się co rozpisywać. Chrobry to zespół wyraźnie lepszy od czerwonej latarni naszej ligi i wątpię, żeby dzisiaj Harcerze powalczyli. Fakt, że grają u siebie o wiele lepiej i z trudem niektóre drużyny wywoziły stamtąd punkty, ale jest czwartek, więc kompletu publiczności chyba nie będzie, a i z samych zawodników na pewno zeszło już trochę powietrze. Chrobry musi ten mecz wygrać jeśli liczy na utrzymanie się. Ich forma w końcówce sezonu zasadniczego wyraźnie zwyżkowała, sądzę, że skończy się to 5-10 bramkami do przodu dla Głogowa.
Chrobry -3,5 @1.85 ⛔
Stawka: 70zł
bet365

Do góry Bottom