>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Forum Bukmacherskie rządzi!

Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Elfsborg-Hacken TYP over 1,5 gola Elfsborg kurs 1,65 5/10 g.16.30 0:2 BOX

PS: Gospodarze w ostatnim spotkaniu u siebie grając z wiceliderem nie strzelili gola, wcześniej ładowali po 3, 4. Liczę dziś na odblokowanie Elfsborga.

Pzdr/ Psycho.

Ostatnia edycja:
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
Runavik-HJK TYP 2 kurs 1,82 3/10 g.20.45 4:0 BOX

PS: Info z netu:

"Runavik podejmie HJK w pierwszym meczu pierwszej rundy kwalifikacji Ligi Konferencyjnej UEFA w czwartek. Gospodarze pochodzą z Wysp Owczych, a HJK to fińska drużyna. Runavik nigdy nie osiągnął niczego w Europie. HJK grał trzy razy w fazie grupowej/ligowej Ligi Konferencyjnej i raz w fazie grupowej Ligi Europejskiej w ciągu ostatnich czterech lat. Pod względem wartości Transfermark, HJK jest tu znacznie większym klubem. Owszem, HJK miał kłopoty z Klaksvikiem w zeszłym sezonie, mimo że wyeliminował ich w dwumeczu 4:3. Na Wyspach Owczych padł remis 2,2, ale Klaksvik był lepszym zespołem na boisku. Klaksvik jest jednak znacznie lepszym zespołem niż Runavik! Chcę również podkreślić, że HJK było mniej lub bardziej „bałaganem” w lipcu-październiku. Pozyskali (zbyt) wielu nowych graczy, z których większość nie była świetna - i byli trenowani przez Toke „Toke” Korkeakunnasa, bardzo przeciętnego trenera. Zespół nie był „zjednoczony” i przez większość czasu gracze wydawali się nie wiedzieć, co robić na boisku. HJK nie spełniło oczekiwań w fińskiej Veikkausliiga w tym sezonie, ale znacznie się poprawiło pod wodzą tymczasowego trenera głównego, Miiki Nuutinena. Tak, przegrali z Jaro 2-3 u siebie jako wielcy faworyci w zeszłym tygodniu, ale poza tym zmiażdżyli słabszych przeciwników różnicą 2-4 goli! W przeciwieństwie do zeszłego sezonu mają w składzie kilku bardzo dobrych i doświadczonych graczy - wielu użytkowników prawdopodobnie pamięta Teemu Pukkiego z jego czasów w Norwich! Alex Ring wrócił „do domu” z MLS i jest prawdziwym liderem. Spodziewaj się znacznego spadku kursów. HJK ma 57% szans na wygraną!"

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
Dubel:

Metaloglobus-U. Cluj TYP 2 1:4 WIN
Treaty-Cobh TYP X2 2:1 BOX

AKO 1,96 5/10
g.18.00 i 20.45 BOX

PS: Metaloglobus to beniaminek 1 ligi. W barażu o awans wygrał dwumecz z Poli Iasi sprawiając mega sensację. Na marginesie na koniec sezonu zajęli dopiero 5 miejsce ale ekipy przed nimi nie mogły z powodów finansowych bądź technicznych (Steaua Bukareszt) zagrać baraży. Cluj na koniec sezonu zajął dobre 4 miejsce oczywiście w 1 lidze.

Jak napisał jeden z typerów na zagranicznym forum:

"Awans do pierwszej ligi był dla nich nieoczekiwany. Zespół nie dokonał praktycznie żadnego transferu, a niezależnie od tego, co przyniosą, nie będą wysokiej jakości, nawet zarząd uważa, że nie mają szans na utrzymanie się w pierwszej lidze, więc są pierwszymi kandydatami do spadku. Z drugiej strony U Cluj sprowadził więcej zawodników i ma lepszy skład niż w zeszłym sezonie. Wygląda na obiecującą drużynę w walce o pierwsze cztery miejsca w lidze. Na pewno wygrają ten mecz bez większych problemów."

Cobh Ramblers dodałem na podbicie kursu.

Dla odważnych U. Cluj handicap w singlu za 2,35.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2844
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
Mecz towarzyski:

Glebe North-Dundalk TYP 2 kurs 1,70 4/10 g.20.45 0:6 WIN

PS: Na żadnej stronie czy też grającego w Leinster Senior League Glebe czy na oficjalnej stronie drugoligowego Dundalk nie ma wzmianki o tym spotkaniu. Na irlandzkich forach również. Zatem jest to trochę strzał z armaty na oślep ale znając realia tych lig rezerwowy Dundalk powinien ograć najmocniejszy skład gospodarzy. Pytanie czy im się chce a powinno bo teraz mają przerwę ligową i z tego co pamiętam następny mecz pucharowy ze Sligo w piątek. Liderom 2 ligi ostatnio nie idzie, Cobh Ramblers właśnie dostał amerykańskich sponsorów więc motywacji o walkę w pierwszym składzie nie powinno w drużynie gości zabraknąć.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3697
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
Sligo-Mansfield TYP 2 kurs 1,43 7/10 g.20.30 1:3 WIN

PS: Mecz do dubla ale ja poszedłem dalej i zagrałem handi za 2,10.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3996
Psychosocial 1,7M

Psychosocial

Członek Załogi
"Alban56":

Norwegia W v Włochy W obie strzelą 1,85
/ piłka ME kobiety 21.00 /
Stawka 6/10 1:2 WIN

https://www.betexplorer.com/football/europe/euro-women/norway-italy/tbMzzotB/#1x2

Norweżki wygrały swoją grupę bez straty pkt. Strzeliły 8 goli w 3-ch meczach ale
straciły aż 5 goli . Włoszki strzelały gola we wszystkich 3-ch meczach .
Alternatywą X .

Psychosocial:

Linfield-Shelbourne TYP X2/awans Shelbourne kurs ? 5/10 g.20.45 1:1 WIN

Linfield-Shelbourne TYP X2/over 0,5 gola Shelbourne kurs 1,65 4/10
g,20.45 1:1 WIN

PS: W eliminacjach ligi mistrzów typuje że Muszelki nie powinny przegrać z Linfield i awansować. Obejrzałem pierwsze spotkanie. Linfield niemrawy, mało świeży. Shelbourne doskonale zorganizowany w obronie, mało tego do dzisiejszego spotkania wraca Seanon Gannor a to obrońca. Z obowiązku Linfield dziś już z Chrisem Shieldsem i muszę przyznać że to niezły grajek.

"Nowy trener Shels ma nadzieję, że jego drużyna nie będzie żałować straconych szans. Biorąc pod uwagę tak wysoką stawkę, będzie starał się za wszelką cenę zapewnić swojej drużynie awans do drugiej rundy kwalifikacyjnej, a co za tym idzie, dodatkową nagrodę pieniężną w wysokości 750 000 euro.
Mistrzowie Azerbejdżanu, Karabach, czekają na zwycięzców, a także na łatwiejszą drogę do fazy grupowej rozgrywek europejskich, gdyż przegrani spadną do eliminacji Conference League.
O'Brien ma do dyspozycji pełny skład na wyjazd do Windsor Park, ponieważ Sean Gannon wraca do składu po zawieszeniu na pierwszy mecz. Gannon wnosi bogate doświadczenie w europejskich pucharach, zdobywając wysokie lokaty w rozgrywkach UEFA w Dundalk i Shamrock Rovers.
Harry Wood, który zszedł z boiska z powodu kontuzji po tym, jak w pierwszym meczu zagrał w sposób uznany za najlepszego zawodnika meczu, także dostał zgodę na grę.
O'Brien wierzy, że jego drużyna, która już pokonała Linfield, może przystąpić do meczu rewanżowego pełna wiary w siebie, wiedząc, że jest w stanie pokonać drużynę z Belfastu.
„Mamy niewielką przewagę” – powiedział. „Chłopaki widzieli ich na boisku – ich szybkość, ruch, ich dobrzy zawodnicy, więc masz wyczucie, z kim teraz się mierzysz.
„To są mecze, w których chcesz brać udział jako zawodnik. Wygrałeś ligę i chcesz grać w Lidze Mistrzów.
Powiedziałem chłopakom, że niewielu piłkarzy dostaje szansę gry w eliminacjach Ligi Mistrzów i niewielu piłkarzy ma szansę wygrać eliminacje Ligi Mistrzów.
„Ostatecznie chodzi o awans do następnej rundy, o to właśnie chodzi. W tle są kwestie finansowe, ale dla mnie jako piłkarza najważniejsze jest zwycięstwo i awans do Ligi Mistrzów i kolejnych rund europejskich.”

"Tymczasem Linfield ponownie może powitać w składzie starego gwiazdora europejskich rozgrywek, gdyż były pomocnik Dundalk, Chris Shields, znów jest w grze, mimo że opuścił pierwszy mecz z powodu zawieszenia.
Podobnie jak Gannon, Shields ma duże doświadczenie, jeśli chodzi o dwumecze europejskie i mógłby dać Linfield dodatkowy atut w pomocy, ale menadżer David Healy nie wypowiada się na temat tego, czy Shields wystąpi w pierwszym składzie.
„W zeszłym tygodniu graliśmy słabo z piłką” – powiedział menedżer Linfield. „Nasza etyka pracy i organizacja były na właściwym poziomie, ale jeśli jutro wieczorem będziemy lepiej dysponować piłką z zawodnikami, których mamy, a Chris wróci i będzie grał – nie zdecydowałem jeszcze, czy będzie w pierwszym składzie, czy nie – będziemy lepsi”.
„Nie mam wątpliwości, że będziemy lepsi w posiadaniu piłki”.
Healy uważa, że jego drużyna może poprawić grę w porównaniu z pierwszym meczem. Ponieważ spotkanie jest tak wyrównane, spędził ten tydzień na boisku treningowym, ćwicząc rzuty karne i analizując historię rzutów karnych Shelbourne."

Na koniec dotarłem do info że piłkarzy z Irlandii w Belfaście dopingować będzie ok. 1400 ich kibiców.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2812
Do góry Bottom