>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Fortuna oszukuje klientów? Robią zwroty kiedy im się podoba...

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Przeczytaj sobie regulamin, każda firma ma paragraf, że jak zagrasz na coś na co znany już jest wynik to masz zwrot. Zagrałeś 18.etap po jego rozegraniu czyli masz zgodnie z regulaminem zwrot i nie ma co beczeć. Gdybyś zagrał 20.etap to musiałbyś czekać bo zakład pozostawałby ważny (nie są znane wyniki).
Nie sprawdzam wszystkiego przed graniem, ale jak coś rozliczą nie po mojej myśli (niezgodnie z wynikami) to zaczynam sprawdzać dlaczego i jeżeli bukmacher ma rację to koniec dyskusji.
Błędy się zdarzają i będą się zdarzały i to w każdej firmie (przez ostatnie 10 lat miałem pełno takich przypadków), przecież tam też pracują ludzie a nie maszyny. Dlatego jeżeli zdenerwowała Cię ta cała sytuacja to napisz do Fortuny, opisz im sytuację i zapytaj o ewentualną rekompensatę - nie o ponowne rozliczenie zakładu bo na to nie masz co liczyć (nie mogą postępować wbrew regulaminowi bo MF może im cofnąć licencję za takie coś).
Może dostaniesz jakiś bonus.

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
@c1amak
Co do zasady masz racje ale jesli czytales kiedys dokladnie regulamin to wiesz ze tak naprawde moga zawsze cos wymyslec i sa paragrafy ktore to umozliwiaja
Tak czy inaczej takie sprawy zalatwia sie inaczej jesli szanuje sie klientow - uwierz mi - kazda powazna firma tak robi - masz racje bonus jest jedynym wyjsciem bo narazac sie na cofniecie licencji nie ma mozliwosci

Otrzymane punkty reputacji: +24
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W fortunie nie podoba mi się to że niestety są opóźnienia w spotkaniach live.
Muszę przyznać że jest to notoryczne w ich live, czasem idzie ich złapać porównując sobie z bet365 i wygrać bo nie zdążą przyblokować, także warto śledzić i czuwać. Szczególnie na tych mniej znanych ligach.

Do góry Bottom