>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

6 3K

69gbhbak

Użytkownik
Wlasnie moje najwyzsze stawki i wplaty tam to 50zl. Korzystałem głównie z promek i freebetow które oferowali. Sprawdziłem historie konta i na minusie. Limity każdy polski już wrzuca
Wiadomo. Pracownicy bukmacherów wyłapują graczy obstawiających volubety czy arbitraże. Limity na koncie to tylko kwestia czasu już bez względu na bilans konta a jak ktoś nadużywa promocji czyli korzysta tylko z nich bez aktywnego ryzykowania własnych środków na inne zakłady to dostaje blokadę konta.
Tak jest we wszystkich ziemniakach może poza Betclic z wiadomych powodów ale limity na koncie błyskawicznie.

G 975

gruby_czarny

Użytkownik
ma ktoś limity na fortunie ?
Na niektóre rynki jestem w stanie obstawić mak 30 zł, aczkolwiek mogę walić te same kupony do oporu.
Tylko zastanawiam się jak szybko się złapią i mi podziękują za usługi.
Ma ktoś jakieś doświadczenia ?

Z 6,5K

zenekkk82

Użytkownik
Katastrofa buk, mają nowego providera od kilku miesięcy bo skończyła im się umowa ze starym i ich oferta to totalny dramat, podobnie kursy. Ratują ich tylko bonusy kursowe 25% i najlepsze promocje, ale co z tego że grającym od 20 lat klientom limitują konta, że nie można grać. Ktoś powie że nadużywanie promocji, ale po to chyba są że człowiek z nich korzysta, jak macie promkę na black friday czy nawet w dyskontach 1+1 to też każdy korzysta. Ale wprowadzanie tych limitów graczom to jakaś plaga w ostatnim czasie. Najgorszy chyba obecnie polski buk na rynku, chyba tylko fuksiarz jest od nich bardziej zjebany

Otrzymane punkty reputacji: +357
marasspec 32,6K

marasspec

Użytkownik
Katastrofa buk, mają nowego providera od kilku miesięcy bo skończyła im się umowa ze starym i ich oferta to totalny dramat, podobnie kursy. Ratują ich tylko bonusy kursowe 25% i najlepsze promocje, ale co z tego że grającym od 20 lat klientom limitują konta, że nie można grać. Ktoś powie że nadużywanie promocji, ale po to chyba są że człowiek z nich korzysta, jak macie promkę na black friday czy nawet w dyskontach 1+1 to też każdy korzysta. Ale wprowadzanie tych limitów graczom to jakaś plaga w ostatnim czasie. Najgorszy chyba obecnie polski buk na rynku, chyba tylko fuksiarz jest od nich bardziej zjebany
święta prawda- fortuna to już jest DNO .

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
dla mnie Fortuna ma sporo mocnych stron.

Przede wszystkim bonusy kursowe i boosty – serio, uważam je za najlepsze na rynku. Jeżeli grasz zakłady AKO, już przy 5 typach masz dodatkowe 25%, a przy 10 typach 50%! Dla porównania czerwona konkurencja daje przy 5 typach tylko 5%, a przy 10 typach 25% – różnica jest ogromna. Dzięki temu długie weekendowe akówki pusZczam tylko w Fortunie. Boosty regularnie sięgają 30–50%, co też jest rzadkością na rynku.

Dużym plusem są też te ich Safebety. W Ekstraklasie, LM, LE czy LK rozliczają np. 90:00 – czyli wygraną liczą bez doliczonego czasu, co już mi kilka razy uratowało kupony. W koszykówce mieli np. 39:00, na US Open opcję TIE, a na wszystkie walki KSW - SPLIT. Tego praktycznie nikt inny nie oferuje, więc duży plus.

Tak, kursy są słabsze (ale nie tak słabe jak w Betclicu), ale moim zdaniem te bonusy i Safebety w dużej mierze to rekompensują. Dodatkowo promocje typu Snajper czy 30 za 30 są naprawdę fajne i łatwe do ogarnięcia.

Widzę, że Fortuna wprowadza sporo zmian – dla mnie raczej na dobre.

Limity - wszyscy limitują jeżeli znajdą powód. Nic nowego.

Grac45 68,1K

Grac45

Forum VIP
z tym splitem w mma to jest faktycznie niezłe posunięcie które pozwala wyeliminować konkurencje jak ktoś obstawia walki, ale to tylko dotyczy KSW (kiedyś na chwilę też wprowadzili betbuilder pod KSW), natomiast teraz w punkcie nie mając karty gracza nie da się zagrać betbuilderów i to każdej dyscypliny dodatkowo żaden bonus nie działa bez niej w punkcie to jest dosyć mocna przeginka. Ale widząc od dobrych kliku miesięcy że wszystko robione jest by graczom utrudniać życie, wygląda na jawne szkodzenie własnej firmie. Kiedyś latami mieli brak podatku od 3 zdarzeń, wyróżniali się mocno swoją ofertą, bo uważałem ich długie lata za najlepszego bukmachera i można rzec że pozostał już tylko sentyment, punktów z kwartału na kwartał też ubywa na mieście.

Otrzymane punkty reputacji: +970
Z 6,5K

zenekkk82

Użytkownik
Boosty regularnie sięgają 30–50%, co też jest rzadkością na rynku.
Tak było owszem, ale jakiś czas temu gdy boosty pojawiały się godzinę przed meczem i były dostępne określony czas do gry. Te obecnie wystawiane to nawet nie dobijają do 20% a często są na poziomie 10 max 15%. Także co z tego że tych boostow jest 2-3 razy więcej niż wtedy i są wystawiane dzień wcześniej jak ich opłacalność jest marna, no i max 50zl gdzie superbet nie ma limitu żadnego na boost chociaż mi się ich te super boosty rzadko podobają.

Z 6,5K

zenekkk82

Użytkownik
Piszesz że przy 10 ako fortuna ma 50% a superbet tylko 25% tylko przy założeniu że każdy kurs jest u nich o średnio 2% niższy to wychodzi na to samo. Broni ich tylko to 25% w przypadku betbuildera bo praktycznie każdy mecz można zagrać przy użyciu betbuildera i ma się wtedy 25% przy 3 ako co jest mega rzeczą jedyną tak na prawdę za co można ich pochwalić. Safebety na LM? No i co ja miałem akurat slavie na 1 i w normalnych okolicznościach jakie były trafiłbym kupon a ze fortuna zmieniła na zakład trafiony w 90 a gol padł w 89:30 to zakład przegrany, a w pozostałych bukach z superprzewagą by wszedł więc to wcale nie taki plus że zamienili jedno na drugie, gdyby oferowali jedno i drugie jak w ekstraklasie to tak. Zresztą przewagę 2 goli mają tylko na 5 lig, a sts i superbet na 50 więc bez żadnego podjazu

Ostatnia edycja:
G 0

gbocian11

Użytkownik
dla mnie Fortuna ma sporo mocnych stron.

Przede wszystkim bonusy kursowe i boosty – serio, uważam je za najlepsze na rynku. Jeżeli grasz zakłady AKO, już przy 5 typach masz dodatkowe 25%, a przy 10 typach 50%! Dla porównania czerwona konkurencja daje przy 5 typach tylko 5%, a przy 10 typach 25% – różnica jest ogromna. Dzięki temu długie weekendowe akówki pusZczam tylko w Fortunie. Boosty regularnie sięgają 30–50%, co też jest rzadkością na rynku.

Dużym plusem są też te ich Safebety. W Ekstraklasie, LM, LE czy LK rozliczają np. 90:00 – czyli wygraną liczą bez doliczonego czasu, co już mi kilka razy uratowało kupony. W koszykówce mieli np. 39:00, na US Open opcję TIE, a na wszystkie walki KSW - SPLIT. Tego praktycznie nikt inny nie oferuje, więc duży plus.

Tak, kursy są słabsze (ale nie tak słabe jak w Betclicu), ale moim zdaniem te bonusy i Safebety w dużej mierze to rekompensują. Dodatkowo promocje typu Snajper czy 30 za 30 są naprawdę fajne i łatwe do ogarnięcia.

Widzę, że Fortuna wprowadza sporo zmian – dla mnie raczej na dobre.

Limity - wszyscy limitują jeżeli znajdą powód. Nic nowego.
Fajny post, taki przez nikogo niezasugerowany ;-)

Boosty na poziomie 30-50%? Na to, że któryś z zawodników strzeli w bramkę, na którym już kurs już jest mocno omarżowany? :D Sane strzeli bramkę po 2.60, w stosunku do regularnego 2.25 to jest 15% podbitki, a nie 30-50. Inni mają boosty na głównych rynkach, w dodatku wyższe, a Fortuna na Sporting wygra obie połowy albo czy obie drużyny strzelą bramkę i będzie co najmniej 9 rzutów rożnych. To ja wolę podbitego klasycznego zwycięzcę meczu w innych firmach.

A generalnie wracając do sedna - dlaczego kursy są tak słabe, że muszę sobie próbować poprawić kursy promocjami, które dotyczą wielokrotnego combi, a nie mogę po prostu korzystać z dobrych kursów? Zwłaszcza, że korzystanie z promocji "rekompensujących" kosztuje utratę konta, bo nadużywasz promocji. Popsuło się w Fortunie znacząco i to jest niestety fakt.

Do góry Bottom