To jest konkurs tylko dla grających w punkcie a nie grających przez netaNie wiem czy to odpowiedni temat, najwyżej przeniesiecie.
Mam pytanie dotyczące mistrzowskafortuna.pl. Jak sie rejestruję, to muszę wpisać jakieś "hasło konta loterii". A ja konta na fortunie nie mam, gram póki co ekupony.
Mnie się udało. 3 tyg temu do mnie zadzwonili i poinformowali o wygranej. Do dzisiaj jednak nie otrzymałem kasy na konto, ciekawe kiedy przyjdzieCzy ktoś z Was uczestniczy w mistrzowskiej Fortunie, udalo się komuś coś wygrać. Ja miałem ponad tysiąc losów i nic, a może komuś z Was sprzyjało szczęście?
Z ciekawosci duzo wlozyles w zglaszane kupony? Ja za ubiegly tydzien na 6 tys gralem i nie wiem czy szanse sa jakies czy mniejsze niz w lottoMnie się udało. 3 tyg temu do mnie zadzwonili i poinformowali o wygranej. Do dzisiaj jednak nie otrzymałem kasy na konto, ciekawe kiedy przyjdzie
Kilka tys zł ale ile na tamten moment było dokładnie to Ci niestety nie powiemZ ciekawosci duzo wlozyles w zglaszane kupony? Ja za ubiegly tydzien na 6 tys gralem i nie wiem czy szanse sa jakies czy mniejsze niz w lotto
Ktoś już przecież tu pisał,że to pralnia kasy założona przez Rumunów.Im nie chodzi o klientów, traktują ich jak intruzów.Mają z tego co wiem ogromne straty a to dziwne w bukmacherce i dalej utrzymują punkty i płacą pensje pracownikom więc jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o kasę. Widocznie opłaca im się to a wnioski niech każdy sam sobie wyciągnie...Ten super bet to jakaś odnoga fortuny? Ktoś tam gra?Słyszałem,że to była część zarządu Fortuny tym zarządza ale to co tam wyprawiają to ludzkie pojęcie przechodzi...Anulują prawidłowo zagrane kupony, a szczytem jest to że jak ktoś troszkę potrafia to każde zdarzenie przy zagraniu od razu bez specjalnej analizy obniżają o 0,10-0,15 i granie przestaje być całkiem opłacalne albo w ogóle odrzucają jak ktos na kamerkach im się nie podoba....Pracownicy ciagle poirytowani bo non stop coś obstawiają i im nie wchodzi...mnie skutecznie ta odnoga fortuny zniechęciła do grania.Szkoda mi czasu na przeglądanie jak i tak nic tam nie da się zagrać albo od razu przed pierwszym zagraniem obniżają kursy na każde zdarzenie....Doceniłem teraz te wszystkie stsy, totomixy czy fortuny. Bo tam to przynajmniej można coś konkretnie puścić i za konkretne pieniądze a w tym gównie to szkoda tylko czas i nerwy tracić...
beke to ma z Ciebie fortunaa jakimś wybitnym graczem nie jestem i w ogólnym rozrachunku pewnie wszędzie minus, także tym bardziej beka.
w regulaminie pisze jak byk ze pomniejszaja stawke o podatek i przy kazdym oferowanym bonusie podaja skrocone warunki trzeba tylko przeczytac....poza tym takie atrakcje stosuja wszyscy bukmacherzy wiec nie wiem skad to oburzenie to jest normalna praktyka, za kazdym razem jak wysylasz kupony twoja stawka jest pomniejszana o 12% podatek i to jest rzeczywisty wklad czyli przy 10zl wynosi 8,8zl tu nikt niko9go nie oszukuje w Polsce jest poprostu chore prawoChciałem przedstawić moją dzisiejszą sytuację w efortunie i jak ta pożal się boże firma traktuje klienta za jelenia/janusza.
otóż wchodzę dziś na konto i jest darmowy zakład do 10 zł, tzn. w razie przegranej kuponu zwracają stawkę do 10 zł. Myślę, duża stawka nie jest a spróbuję. Kupon nie wszedł ale ku mojemu zdziwieniu na koncie pojawiło sie 8.80 czyli zabrali podatek ::zoltakartka: . Myślę, w takim razie sprawdzę może podatku nie odejmują od kwoty przy następnym zakładzie ale nie dalej zabierają podatek ????
Dla mnie jeżeli przy takich małych stawkach taka firma po prostu OSZUKUJE SWOICH KLIENTÓW to jest mało wiarygodna. Czytam, że ludzie maja kłopoty z zagranicznymi bukami ale polskie OSZUKUJĄ również. Bo proszę powiedzieć mi jaki to jest darmowy zakład skoro zamiast 10 zł mam na koncie 8.80 ?? To jest darmowy zaklad ?? Tak mogę zagrać 7-8 darmowych zakładów i na koniec nic nie mieć. Więcej tam kasy nie wpłacę to już druga firma która ma u mnie bana po STS-ie przyszła FORTUNA. Trzeba czekać na zmianę władz bo niedługo nie będzie wyboru gdzie wpłacać