>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna Kupon Dnia AKO z Faworytów.

godziu 0

godziu

Użytkownik
Witam !!!

Zacząłem grać jeszcze jak dokładnie pełnoletni nie byłem teraz mam prawie 24 wiosny i znów zacząłem tylko tym razem na poważnie narazie się dokładnie orientuje bo kiedyś tylko Profek a teraz mnóstwo, ale nie o tym chciałem mówić chodzi o kupon dnia z faworytów w fortunie musze powiedzieć że wczoraj wszedł i ku mojemu zdziwieniu dzisiaj również rano tylko czekałem, aż Tsonga upora się z Almagro chociaż nie było łatwo walka trwała aż 5 setów ale zakończyła się tak jak postawiłem dlatego chciałbym polecić tą formę obstawiania narazie na 2 zakłady 100% skuteczność a średnio jest to powyżej 10 meczyków. :grin:

whydack 0

whydack

Użytkownik
Zagraj tydzień a gwarantuje Ci, że będziesz na minusie. Kupon dnia jest dla dziadków którzy myslą, że zbiją fortune na tym.

oski1929 853

oski1929

Użytkownik
nie koniecznie w tydzien na minusie no bo ako nie jest mniejsze niz 15jak zagra caly tydzien po 2 zl i 1 mu wejdzie wygra okolo 30zl a wyda 14

30-14=16zl na plusie ????

P 0

pawels724

Użytkownik
Do tej pory chyba 4 razy wszedł kupon dnia.Raz nawet tafiłem 222 zł za 5 zł ( dzień przed sylwestrem).Znajomy mnie namówił aby postawić.Od tej pory interesyję się wynikami tego kuponu ale osobiście go nie gram.Na oko widać ,że jest tak skonstruowany ,że dwa lub trzy typy nie mają prawa wejść a te trafione to tylko wyjątki potwierdzające regułę.

Do góry Bottom