Witam proszę was o radę jak podejść do sprawy reklamacji kuponu bo podejście supportu tejże firmy mnie załamuje , nie reagują w żaden sposób na moje próby tłumaczenia zaistniałej sytuacji . 7 sierpnia o godzinie 21:26 wypuściłem zakład live na mecz Edmund vs Ferrer zwycięzca pierwszego seta Edmund był break point przy stanie 40:30 dla Ferrera bodajże 7-8 gem . Zakład został rozliczony poprawnie jednak następnego dnia zabrali moja wygrana i rozliczyli po kursie 1.00 tłumacząc ze wynik był znany 21:25 a ja grałem zakład 21:26 co było dla mnie szokiem gdyż pamietam przy jakim stanie grałem na nic tłumaczeni ze mecz rozpoczął się o 20:55 i wg statystyk pierwszy set trwał 52 minuty a wiec zakończył się o 21:47 na nic prosby o porównanie czasu z zegarem który jest widoczny na wideo liczy się tylko ich analiza z której wynika ze grałem po czasie czytałem post kolegi ze miał podobny problem z gra na punkty live ale tam chodziło o sekundy tu chodzi o 20 minut . Jak zebrać dowody żeby to reklamować bo tych wysyłanych mailem w ogóle nie biorą do siebie nie odnoszą się do tego co pisze tylko do swoich "analiz" każą wysyłać reklamacje listownie. Jak to ugryźć ? Gdzie napisać takie pismo ? Ja dysponuje tylko wiedza odnośnie godz rozpoczęcia meczu , czasu trwania pierwszegoseta i screenem zegara podczas tie breaka jednak znalazłem tylko krótkie video na yt . Pomoże ktoś ? Jak nie dać się im wydymac?