A
1
Witam, mocne oskarżenie z Twojej strony jednak moim zdaniem zbyt mało szczegółów podałeś ze swojej strony jak to wszystko się odbywało. Dodatkowo warto nie podawać Imienia i Nazwiska osoby z którą zawierałeś umowę jest to regulowane prawnie.Witam
Zostałem Ajentem Fortuny (Warszawa, 2 punkty).
Po pierwszym miesiącu gdy przyszło do rozliczeń, na pytanie
kiedy zapłacą mi za czerwiec otrzymałem odpowiedź :
Spier..laj !
Odpowiedź była od Pani :
Żenia Karona (osoba zarządzająca punktami w Wawie).
Tak czesi jadą z Polakami.
Pozdrawiam
Jesteś ajentem tej firmy a głupoty piszesz, gdyż nawet nie masz zielonego pojęcia że Fortuna.pl nie jest żadnym czeskim podmiotem a polskim ???? i ew. spór prawny będzie się toczył wyłącznie pomiędzy Tobą i Fortuna.plJeśli ktoś jest Klientem danej firmy i to stałym (jak np. Fortuny) to dobrze wiedzieć czy ten czeski podmiot działający w Polsce jest uczciwy/wypłacalny
Jest Polsko-Czesko-Słowacką , kolega pod wpływem emocji piszę zbyt chaotycznie by brać go na poważnie. Przypuszczam że jeśli miałby takie ''poważne'' dowody to zapewne sprawa miała by miejsce w sądzie. A nie na forum bukmacherskim. Fortuna cieszy się dobrą opinią są co prawda mniejsze lub większe zarzuty pod ich adresem, ale pod kogo niema ?.Jesteś ajentem tej firmy a głupoty piszesz, gdyż nawet nie masz zielonego pojęcia że Fortuna.pl nie jest żadną czeską firmą ????
Otóż jednak nie jest, gdyż zarówno Fortuna.pl jak Fortuna.sk oraz Fortuna.cz są niezależnymi od siebie podmiotami, zarejestrowanymi w tych 3 państwach i podlegające ich jurysdykcji i w nich się rozliczającymi z fiskusem - w ramach Spółki Fortuna Entertainment Group, działającymi na trzech rynkach europejskich: w Republice Czeskiej, na Słowacji i w Polsce.Jest Polsko-Czesko-Słowacką