K
0
kazio-pokrywa
Użytkownik
Witam Was kochani tak jak w tytule, do końca nie jestem zdecydowany czy STS czy Fortuna, mam pewne obawy odnośnie podania mojego dowodu w celu ostatecznej rejestracji wiem wiem, to jest taka kolei rzeczy że trzeba zweryfikować dane, ale czy to bezpieczne ? Czy moje dane nie zostaną wykorzystane w jakiś bezczelny sposób przez danego pracownika i np. ktoś na mnie nie weźmie kredytu w jakimś zjeb... parabanku. Koleina sprawa jak wygląda z samymi wpłatami i wypłatami długo się czeka na to i na to kto szybciej realizuje te czynności ? Oferty raczej w moim przypadku są ukierunkowane na piłkę nożna i z doświadczenia ciut lepszą ofertę wydaje mi się ma Fortuna. Z tego też co czytam i samemu zauważyłem to STS pada co chwile, albo moje typy znikają itd. Proszę Was o jakieś ciekawe opinie. Bo szczerzę to troszki mnie już wkurza ciągła jazda samochodem do punktów, choć nie są daleko to te 2-3 km w jedną stronę troszki jest. A że punkty są od siebie dosłownie rzut beretem to miałem okazje zapoznać się z ofertami ww. buków ????
Pozdrawiam serdecznie Brać Bukmacherską !
Pozdrawiam serdecznie Brać Bukmacherską !