>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - Bezpiecznik KSW 63

Status
Zamknięty.
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
336x280 (1).jpg

Bezpiecznik na KSW 63

Już w najbliższą sobotę odbędzie się kolejna gala KSW. Z tej okazji przygotowaliśmy specjalną promocję dla naszych graczy:

- Warunek: w trakcie trwania promocji (04.09.2021) postaw kupon za min. 100 zł brutto, zawierający wyłącznie zdarzenia związane z galą KSW 63 z oferty prematch lub live, a w przypadku przegranej otrzymasz bonus „Zakład bez ryzyka” do 100 zł, bez stawki minimalnej, do wykorzystania na całą ofertę prematch.

- Promocja dotyczy kuponów rozstrzygniętych do 05.09 do godz. 23:59

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
750x100 (1).jpg

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Pokaż załącznik 11178

Bezpiecznik na KSW 63

Już w najbliższą sobotę odbędzie się kolejna gala KSW. Z tej okazji przygotowaliśmy specjalną promocję dla naszych graczy:

- Warunek: w trakcie trwania promocji (04.09.2021) postaw kupon za min. 100 zł brutto, zawierający wyłącznie zdarzenia związane z galą KSW 63 z oferty prematch lub live, a w przypadku przegranej otrzymasz bonus „Zakład bez ryzyka” do 100 zł, bez stawki minimalnej, do wykorzystania na całą ofertę prematch.

- Promocja dotyczy kuponów rozstrzygniętych do 05.09 do godz. 23:59

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
Pokaż załącznik 11179
Hej
Jesteś w stanie mi wyjaśnić co w przypadku przegranego kuponu? Zwrot w postaci punktów na konto? I można dowolnie później je wykorzystać? Z regulaminu nie bardzo ogarniam
*
  • Po aktywacji w ciągu 24 godzin należy postawić zakład z oferty prematch za dowolną stawkę – w przypadku przegranej gracz otrzyma zwrot równy stawce w punktach FKP

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Hej
Jesteś w stanie mi wyjaśnić co w przypadku przegranego kuponu? Zwrot w postaci punktów na konto? I można dowolnie później je wykorzystać? Z regulaminu nie bardzo ogarniam
*
  • Po aktywacji w ciągu 24 godzin należy postawić zakład z oferty prematch za dowolną stawkę – w przypadku przegranej gracz otrzyma zwrot równy stawce w punktach FKP
Za pkt grasz obojętne jaki kupon i wygrana mozesz wyplacic. Tylko zwrot nie przysługuje za KSW , tylko kolejny przegrany kupon

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +36
A 30,4K

atr

Użytkownik
Czy tylko ja czekam jeszcze na ten bonus???

Bonus zostanie przypisany do iKont graczy w dniu 06.09.2021 do godz. 17:00

I robią ze mnie idiotę na czacie bo już mieli dodać w poniedziałek, później we wtorek, środa kończy się i nadal nie ma.....

W regulaminie jest że liczą się zakłady rozstrzygnięte do końca niedzieli a oni mój zakład rozliczyli mi dopiero wczoraj mimo że wynik tego zakładu był oczywisty na długo przed północą w sobotę!!!

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
A atr jeżeli chcesz możesz mi na pw wysłać swój login z Fortuny oraz link do kuponu, który został rozliczony "po czasie", napisze do osoby, która współpracuje z forum, niczego nie obiecuję, ale spróbować warto.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom