>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - błąd SSL

macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
Ok adresy wpisałem i nic to nie dało to przywróciłem wybór automatyczny.
Postanowiłem także sprawdzić jak to jest na innych urządzeniach które połączą się za pomocą mojego modemu i tak na tablecie fortuna śmiga bez problemu, tak samo jest tez na Xperii. Wniosek z tego jest taki że ewidentnie jakiś syf zakłóca to na moim kompie, tylko co to może być?
edit: MAM duży postęp!!! Niby takie proste a nikt na to nie wpadł. Zalogowałem się jako gośc i fortuna działa ???? . Także problem jest na koncie normalnym, tylko co?

piotrex007 179K

piotrex007

Użytkownik
edit: MAM duży postęp!!! Niby takie proste a nikt na to nie wpadł. Zalogowałem się jako gośc i fortuna działa ???? . Także problem jest na koncie normalnym, tylko co?
Ciężko stwierdzić, ale podobnie jest np. na nowym systemie kupna biletów online na mecze Wisły Kraków, który działa od dziś - tam też wchodząc w trybie incognito na chromie albo prywatnym (nie wiem jak się to nazywa na innych przeglądarkach) można kupować bilety, a na normalnym trybie czasem wylogowuje albo są inne komplikacje ;)

macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
Ciężko stwierdzić, ale podobnie jest np. na nowym systemie kupna biletów online na mecze Wisły Kraków, który działa od dziś - tam też wchodząc w trybie incognito na chromie albo prywatnym (nie wiem jak się to nazywa na innych przeglądarkach) można kupować bilety, a na normalnym trybie czasem wylogowuje albo są inne komplikacje ;)

Stronę wcześniej napisałem: No to hop na innej przeglądarce znowu to co wyżej, no to usuwamy ciasteczka i co? ***** nie działa. Próbowałem także trybu incognito i nic to nie dało. . Ziomek tryb incognito a konto gościa to dwie rożne rzeczy.

sirszefu 9

sirszefu

Użytkownik
A co jeśli wejdziesz na normalnym koncie w lokalizację Chroma, czyli u mnie np.
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application
I tam na chrome.exe prawym wybierzesz Uruchom jako administrator. Sprawdź czy w ten sposób zadziała.

sirszefu 9

sirszefu

Użytkownik
Ok :-/
Ciekawe swoją drogą czy błąd dalej by się pojawiał gdybyś utworzył nowe konto i na tym nowym koncie operował.
Widocznie przeszkadza coś do czego aktualne &quot;normalne&quot; konto ma uprawnienia, ale nie mam pojęcia o co może chodzić. Nie będę ponownie strzelał, jeśli coś konkretnego przyjdzie mi do głowy to tu napiszę.

macio106 206,8K

macio106

Znawca - MMA
Ok :-/
Ciekawe swoją drogą czy błąd dalej by się pojawiał gdybyś utworzył nowe konto i na tym nowym koncie operował.
Widocznie przeszkadza coś do czego aktualne &quot;normalne&quot; konto ma uprawnienia, ale nie mam pojęcia o co może chodzić. Nie będę ponownie strzelał, jeśli coś konkretnego przyjdzie mi do głowy to tu napiszę.
Tak na kompletnie nowym koncie fortuna działa.

Dobra,kolejny strzał - zainstaluj to:
http://www.microsoft.com/pl-PL/downl....aspx?id=42092
Wiem, że jest napisane że dla XP ale na 7 też działa. Nie zobaczysz żadnego komunikatu, niczego, po prostu odpal, po czym ewentualnie zrestartuj kompa i sprawdź.
Nie pomogło.

sirszefu 9

sirszefu

Użytkownik
Opcje internetowe -&gt; Zaawansowane -&gt; i tam odznacz opcje Sprawdź czy certyfikat serwera nie został cofnięty i Sprawdź czy certyfikat wydawcy nie został cofnięty. Odpal efortunę.
Inna opcja to zainstalowanie bliźniaczej aktualizacji http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=41084
Lub też po prostu zaktualizować normalnie Windowsa, bo coś było grzebane i albo po łebkach stosujesz się do rozwiązań albo odkryłeś nowy błąd, którego opisu nie ma na żadnym forum ani polskim ani zagranicznym (co jest niemalże niemożliwe). W każdym razie jak pojawią się postępy daj znać.
Pozdrawiam.

Do góry Bottom