>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - AKO Master

Waldi1979 3,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
68a728fbd5d99e281389273d.jpeg
AKO Master

Wróciły najlepsze ligi, wrócił najlepszy tenis, wraca i AKO Master! Od piątku, do końca sierpnia, weź udział w konkursie z pulą nagród 300 000 zł! Czemu warto? Bo pierwsze nagrody rozdamy już po drugim etapie! Sprawdź szczegóły poniżej i pokaż, kto rządzi na taśmach!

I ETAP (22-24.08): WYGRANY KUPON 5 AKO
II ETAP (25-27.08): WYGRANY KUPON 10 AKO
III ETAP (28-31.08): WYGRANY KUPON 15AKO

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonusy1000x200 (7).jpg

Dr House 134,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
2696 osób przeszło do II etapu.
Dziś ostatni dzień na trafienie ako10 i zameldowanie się w finale ✌

Otrzymane punkty reputacji: +1487
D 49,9K

daayvit

Użytkownik
A do trzeciego 319 osób.
Sporo osób odpadło, trzeci etap zakładam, że przejdzie połowa.

Otrzymane punkty reputacji: +1487
Dr House 134,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Freebet 314zł za ukończenie II etapu też wleciał, więc pora na kupon ako15.
Bardzo dużo osób nie zrobiło ako 10 bo spodziewałem się że będzie ~1000 osób. Teraz obstawiam że +- 75-100 ukończy bo czas jest do niedzieli a i meczów sporo. Będę próbował zobaczymy z jakim skutkiem ✌

Otrzymane punkty reputacji: +2793
D 49,9K

daayvit

Użytkownik
Kurdę ale mogliby to podzielić na mniejsze kwoty.
Z automatu wchodzi się na podatek 10%.

Ostatnia edycja:
Dr House 134,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
No i mamy to. 63 graczy ukończyło III etapy co dało 3175 zł z puli na osobę czyli 2 freebety (1588zł i 1587zł).
Teraz muszę się dobrze zastanowić jak to obrócić ✌ Wymagany kurs całkowity 2.00.

P 73,8K

person100

Użytkownik
jak czytalem regulamin to mialy byc wyplacone w formie rozbitej na 500zl, co by pomoglo uniknac podatku 10%, a teraz takie duze kwoty i mniej szans na obrocenie tego, no coz moze sie uda cos fajnego zrobic.

inkub1986 778,3K

inkub1986

Użytkownik
Nie wiem czy to ogólna czy indywidualna promocja, ale już drugi raz w przeciągu 3-4 dni dostaję bezpiecznik na 20zł. Sprawdźcie u siebie czy też macie.

D 49,9K

daayvit

Użytkownik
Zwrot już nie działa, kiedyś zwrot pojawiał się już w złotówkach na koncie, teraz oddają Freebeta na konto.
Co do kolegi wyżej, to zapis w regulaminie mówi, że jak będzie nagroda powyżej 500 zł to podzielą ją na dwie równe części to wszystko się zgadza.

Według mnie to powinny być mniejsze kwoty, takie stawki mogą się komuś spodobać kto na takich nie grał i wpędzić w kłopoty

Otrzymane punkty reputacji: +1307
G 975

gruby_czarny

Użytkownik
Najlepsze jest to ze fortuna nie ma kompletnie żadnego interesu w tym żeby kasa trafiała do państwa zamiast do gracza. A wprost przeciwnie.
Moim zdaniem ktoś kto pisał ten regulamin zakładał że wygrane będą nie na tyle duże żeby trzeba je dzielić na więcej niż dwie części i już tak zostało.

Dr House 134,9K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Być może gdzieś niedoczytałem, być może to mój błąd ale qrwa chcąc postawić kupon za te freebety to trzeba mieć zmieniony limit dzienny na grę. Nie pamiętam kiedy to wprowadzili ale miałem limit dzienny na 1000 zł ustawiony. Zmieniłem na 1600 żeby zagrać za jeden z tych freebetów to się okazało, że zmiana zostanie zatwierdzona po 24 godzinach. Odpaliłem czat fortuny i asystent mi pisze że freebet jest w gotówce i trzeba czekać. Rozumiem granie za swoją gotówkę, ale tutaj jest freebet, którego nawet podzielić nie mogę więc powinno to akceptować z automatu. Zapisałem ten przygotowany kupon, znając życie wejdzie 🐖

Edit:
Jednak Niemcy wtopili, uratowałem freebet ✌

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom