>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - AKO Master US Open

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Magical Snap - 2023.08.26 13.47 - 001.png
AKO Master US Open

Przed nami dwa tygodnie tenisowych emocji! Wszystkie oczy zwrócone na Nowy Jork, ponieważ to czas na ostatni Wielki Szlem w tym roku - US Open! Czy Carlos Alcaraz i Iga Świątek obronią tytuły wywalczone przed rokiem?

Emocji na pewno nie zabraknie! Z tej okazji wracamy z lubianym przez Was AKO Masterem! Przez cały okres trwania US Open, już od 27 sierpnia do 10 września możecie wziąć udział w konkursie z pulą nagród 150 000 zł! Co zrobić, aby wygrać? W trakcie trwania poszczególnych etapów wygraj tak zwaną tasiemkę, spełnij warunki dalszej kwalifikacji i weź udział w podziale wygranej! Sprawdź szczegóły poniżej!

Magical Snap - 2023.08.26 13.47 - 002.png

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
1000x200.jpg

sza 109,4K

sza

Użytkownik
Pierwszy etap zaliczony

Mam pytanie to system wychwytuje kupony ze bierze udział czy jak? Bo nie widziałem nigdzie zapisu.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Pierwszy etap zaliczony

Mam pytanie to system wychwytuje kupony ze bierze udział czy jak? Bo nie widziałem nigdzie zapisu.
Tak - jeśli postawiłeś kupon z AKO minimum 7 zdarzeń po 1.20, to automatycznie bierzesz udział w AKO Master. Jeśli zaś trafisz, to automatycznie jesteś w II etapie i tak aż do finału.

Otrzymane punkty reputacji: +216
Do góry Bottom