>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

forsa z 'bet-at-home' - do ' bwin ', jak najpredzej.

B 0

borucki.

Użytkownik
Witam. Posiadam pewna kwote na &#39; bet-at-home &#39; - i chcialbym, by znalazla sie ona w depozycie na&#39; bwin &#39;. Nie posiadam konta w Neteller, Moneybookers ani zadnym innym podobnym &#39; portfelu &#39;. Moje konto bankowe rowniez nie ma aktywowanej mozliwosci obslugiwania go poprzez internet. Prosze Was wiec o wyjasnienie - w ktorej instytucji [ mam na mysli wlasnie cos pokroju &#39; Netellera &#39; ] mam zalozyc Sobie konto [ chodzi o to, by to konto nie potrzebowalo &#39; aktywacji &#39;, czy &#39; potwierdzen &#39; trwajacych kilka dni - tylko bym mogl od reki je zalozyc - i od reki wplacic na nie pieniadze z &#39; Bet-at-home &#39; ] - by jak najpredzej pieniadze przetransferowac do Bwin. Zalezy Mi, by trwalo to jak najpredzej - totez standardowa metoda wyplaty na konto bankowe - odpada. Oczywiscie - jesli znacie jakies szybkie sposoby by przeniesc szmal z &#39; Bet-athome &#39; do &#39; Bwin&#39; - bez uzycia &#39; portfeli &#39; typu Neteller, Moneybookers itp - oczywiscie rownie chetnie wyslucham. Ew prosze odeslac Mnie do watku, w ktorym znajde odpowiedz. Z gory dzieki.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Łatwo i szybko można przelać kase np. do moneybookers i potem w sekunde to bwin, jednak aby BAH ci przelał pieniądze na twoje konto mb to musisz za jego pomocą dokonać depozytu, jeśli szukasz alternatywy to pozostaje tylko konto bankowe.

Do góry Bottom