>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Formularz wypłaty na konto bankowe.

M 2

milenkowic

Użytkownik
Witam, Gram u zagranicznego buka (w języku angielskim) i chcąc wypłacić kasę (dolary) na swoje konto bankowe (konto w PKO BP) muszę uzupełnić następujące pozycje, niektórych z nich zupełnie nie rozumiem. Liczę na pomoc bardziej doświadczonych ; )
1.Amount - kwota,
2. Name, Surname - Imię, nazwisko
3. Bank Name - PKO BP czy PKO Bank Polski?
4. City - wiadomo, miasto,
5. INT (Identification Number of Taxpayer) - co to jest? Skąd to zdobyć?
6. Settlement account - mój numer rachunku, tak?
7. Bank&#39;s correspondence account - o co chodzi&gt;
8.BIC (Bank Identification Code) - również nie wiem, skąd zdobyć ten BIC dla PKO BP?
9. Personal account - również nie wiem.
Z góry dzięki za pomoc.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Generalnie to napisałem długą odpowiedź i... nacisnąłem zły guzik. No to teraz nieco krócej :
3. Bank Name - PKO BP czy PKO Bank Polski?
Wszystko jedno.
PKO BP może być

5. INT (Identification Number of Taxpayer) - co to jest? Skąd to zdobyć?
Tłumaczenie wskazuje, że jest to coś na wzór naszego NIPu. Nie wiem jednak czy system u buka to zaakceptuje i przede wszystkim... po co im Twój Numer identyfikacji podatkowej.

6. Settlement account - mój numer rachunku, tak?
Raczej nie. Settlement to &quot;dzień rozrachunkowy&quot;. Nie wiem jaki miałby być to numer, ale może to być fragment Twojego rachunku...
7. Bank&#39;s correspondence account - o co chodzi&gt;
To już na pewno jest fragment rachunku.
Więcej znajdziesz tutaj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/International_Bank_Account_Number

8.BIC (Bank Identification Code) - również nie wiem, skąd zdobyć ten BIC dla PKO BP?
30 sekund używania googli :|
http://pko-bp.e-banki.com/kod-swift-pko-bp/
Kod BIC/SWIFT PKO Banku Polskiego:
BPKOPLPW

9. Personal account - również nie wiem.
To jest &#39;&#39;konto osobiste&quot;
W tym wypadku będziesz musiał pewnie wpisać ostatnie 16 cyfr rachunku

C 3

cammel

Użytkownik
siemano!

Z racji tego ze nie chcialem zakladac nowego tematu na moje zagadnienie, zwracam sie do was z prosba, co to moze znaczyc: You can query the money transfer transactions happened in latest 12 months! Dodam ze mam konto w tobet i pojawilo mi sie to nad lista ogolna moich zakladow. Wzialem na translator i mi przetlumaczyl, ale nie bardzo łapie kontekst.

Dzieki z gory!

Pozdro.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
siemano!
Z racji tego ze nie chcialem zakladac nowego tematu na moje zagadnienie, zwracam sie do was z prosba, co to moze znaczyc: You can query the money transfer transactions happened in latest 12 months! Dodam ze mam konto w tobet i pojawilo mi sie to nad lista ogolna moich zakladow. Wzialem na translator i mi przetlumaczyl, ale nie bardzo łapie kontekst.
Dzieki z gory!
Pozdro.
Tekst oznacza, że możesz mieć wgląd do wszystkich transakcji na swoim koncie z ostatnich dwunastu miesięcy.
Jeśli go nie było i pojawił się dopiero teraz to... zakładam, że pojawił się u wszystkich.
Bez obaw ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom