>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Formatowanie dysku i instalowanie systemu

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
A jak zmienic to na txt bo nie kumam ????
ta
ja nie kumam co chcesz zmieniać na txt ??
jeśli rozszerzenie to musisz na początku włączyć widok :Rozszerzenia znanych typów plików&quot;

Dobra stanęło na tym że wysłałem Plik użytkownikowi na e-maila
&quot;ta Vista &quot; miałem kilka godzin by sie pobawić i &quot; ona więcej ma ograniczeń, zakazów niż nie jedno forum katolickie :p

vdv 66

vdv

Użytkownik
Podpinam się pod temat, żeby nowego nie zakładać.

Panowie, jak zrobić Acronisem obraz ISO systemu. Bo jest podobno taka opcja, że robię sobie ISO systemu z zainstalowanymi w nim programami, instaluję Windę z tego obrazu i mam tam wszystko ładnie tak jak na Windowsie podczas tworzenia ISO.
I teraz moje pytanie, jakoż to uczynić? Pomóżcie w trwodze ;)

porky 104

porky

Użytkownik
Nie znam tego programu ale robiłem coś podobnego programem nLite, który naprawdę polecam.
Tutaj masz poradnik krok po kroku jak to robić a samą instalkę znajdziesz w necie bez problemów. ????

EDIT.
A może same sterowniki am sobie dodawałem do obrazi systemu.. Nie pamiętam dokładnie. ;)

Tak poza tym to zawsze możesz zainstalować system od nowa, poinstalować wszystko co Ci jest niezbędne i wtedy zrobić sobie obraz na przyszłość, w takiej sytuacji polecam program Norton Ghost.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Nie znam tego programu ale robiłem coś podobnego programem nLite, który naprawdę polecam.

Tutaj masz poradnik krok po kroku jak to robić a samą instalkę znajdziesz w necie bez problemów. ????

EDIT.
A może same sterowniki am sobie dodawałem do obrazi systemu.. Nie pamiętam dokładnie. ;)

Tak poza tym to zawsze możesz zainstalować system od nowa, poinstalować wszystko co Ci jest niezbędne i wtedy zrobić sobie obraz na przyszłość, w takiej sytuacji polecam program Norton Ghost.

Dokładnie o to chodziło ;) Spróbuje tym Nortonem Ghost, ale Acronis tez ma właśnie taką funkcję.
Dzięki za szybką odpowiedź porky ;)

Do góry Bottom