z tym pytaniem to raczej do dotpay albo PayU dlaczego odrzucają...Ja teraz chciałem zrobić depozyt kartą skrill i mi odrzuca
Zadzwonilem z ciekawosci do dotpay, przedstawilem sytuacje i otrzymalem odpowiedz ze... to nie oni sa wlasciwym adresatem pytania. W takim razie moze cos wiecej w tej sprawie bedzie wiedzial kolega reprezentujacy firme forbet na tym forum?z tym pytaniem to raczej do dotpay albo PayU dlaczego odrzucają...
Bo jesli chodzi o wyplaty to wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Gorzej z wplatami przez karte skrill ktorej nie da sie wykonac a odpowiedzi dlaczego - nadal brak :-(Kolejny raz osobiście wypłacałem i bez problemowo pieniążki dotarły.
a moga grac polacy ale mieszkajacy w niemczech i logujacy sie z niemieckiego ip
Niedawno rozmawiałem z jednym z konsultantów i jak twierdzi nowa wersja mobilna serwisu ma wystartować przed wakacjami.Na tę chwilę nie mają ale podobno ma być niedługo aplikacja z taką możliwością.
Jak dotąd tylko w Totolotku:Jest w forBet opcja wplaty na konto po przez karte paysafecard?
https://forum.bukmacherskie.com/f559/forbet-wplaty-i-wyplaty-136678-3.html#post6412400Czy ten buk pozwala na wpłaty przez skrilla albo paypala. A później by można to było wypłacić na konto bankowe. Może być każdy inny buk który na to pozwala