czy każde pochwalenie polskiego bukmachera musi równać się z czymś złym,odrazu jest taka osoba krytykowana, ja tam tez lubie
forbeta, najdłużej na polskim rynku mieli ofertę bez podatku a pózniej brali połowę na siebie,to było wiadomo,że to nie bedzie wiecznie i że się kiedyś skończy i odrazu wielka krytyka
Nie, nie musi się z tym równać, ale akurat użytkownik abcbet zawsze chwali
forbet, a jeśli wychodzi coś nie tak, to znajdzie jakiś argument, że to nawet lepiej, że jest gorzej, bo na lepsze wychodzi
Oczywiście, to było wiadome, że zrezygnują w końcu z gry bez podatku, tak samo, jak wiadome było, że to 6% więcej nie będzie trwało wiecznie, ale dlaczego robić to w taki partyzancki sposób, że nagle z minuty na minuty, bez ostrzeżenia? I jeszcze pisze tu później ich support "nie można już grać codziennie z bonusem 6%, ale za to w środę pograj bez podatku" - no zajebista rekompensata, naprawdę! Już nie wspomnę, że dotyczyła tylko zakładów pre w środę. Głównie
forbet nie krytykuje się za to, że kończą jakieś promocje, ale za styl, w jakim to robią. Tu współczynniki z 1.0 na 0,94, a ostatecznie na 0,88 zmieniane były po cichu, że może ktoś zagrał parę kuponów i nawet się nie zorientował, a to zmienia bardzo wiele, bo owszem,
forbet ma niskie kursy, ale ten podatek o połowę zmniejszony powodował, że nawet troszkę wyższe kursy w lvbet, czy dużo wyższe w
fortunie nie dawały tym bukmacherom nic, bo wyższa wygrana wychodziła w
forbet. Jeśli ktoś tak więc grał, mógł się czuć oszukany. Inne promocje też kończyły się podobnie. Kiedyś, jak tam grałem przyciągał mnie choćby bonus 500+, a że była to promocja regularna, to nawet nie patrzyłem tam co tydzień, czy nie ma aktualizacji w zakładce bonusy, bo byłem pewien, że każdą zmianę powinni zgłosić. Najpierw zmienili warunki promocji - teraz trzeba było depozytem obrócić 2x, a nie tylko 1x po kursie 2,0, a za jakiś czas dali info, że promocja zawieszona do odwołania i też dowiedziałem się o tym mailowo, gdy na początku miesiąca wysłałem informację o spełnieniu warunków promocji, a w odpowiedzi dostałem, że promocja nieaktualna. Identyczna sytuacja z promocją cashback. Miało być 5% zwrotu od każdego zakładu. Już po paru dniach/tygodniach (nie pamiętam dokładnie) ni stąd, ni zowąd okazało się, że zmienili zasady, że jeśli jesteś na minus, to od tego minusa dostaniesz 5% cashbacku. Oczywiście tu się ludzie burzyli, że jak wygrywają, to już im nic nie chcą dać. Ten ruch akurat byłem w stanie zrozumieć - jest promocja 500+ dla każdego, więc cashback mógł być jakąś nagrodą pocieszenia, jeśli w danym okresie rozliczeniowym Ci nie szło i byłeś na minus. W ten sposób każdy miał jakąś promocję dla siebie i coś z tej gry w
forbet wynikało - czy to wygrywałeś, czy przegrywałeś. Kiedyś wszedłem na początku miesiąca w
forbet, gdy akurat byłem tam na minusie, a tu żadnego bonusu nie było, patrzę więc w zakładkę bonusy, a tu informacja, że i tę promocję zawiesili. I to również oczywiście zupełnie bez informacji żadnej. To nie do końca fair.
Nie można powiedzieć, że są do końca źli, bo w końcu jako jedyny bukmacher robili w święta kalendarz adwentowy, gdzie można było wyłapać promocje fajne, jednak ciągle jest to bukmacher, gdzie nie pogra się zbyt wysokimi stawkami. Abcbet pisał, że może dawno tam nie graliśmy i dlatego tak mówimy - częściowo się zgodzę, bo sam nawet w tym temacie bodajże o tym pisałem, że gdy po jakiejś przerwie tam wpłaciłem, to mnie zaskoczyli, że pozwolili mi za 500zł zagrać, ale może była to też kwestia dyscypliny, że grałem popularną ligę piłkarską. Bo inni dalej piszą, że ich limitują. Pod tym względem najlepiej ma lvbet, który ma od razu informację o limicie na dany zakład. Takie coś w
forbet by się przydało, by od razu można było zdecydować, czy się jest zadowolonym z takiego limitu i robić depozyt albo wybierać inny kierunek bukmacherski
I odnośnie jeszcze podejrzeń, że skoro krytykuję jednego bukmachera, to jestem z konkurencji, czy coś, zapraszam do tematu, gdzie ktoś zapytał, który bukmacher będzie dla niego najlepszy. Trochę rzeczy jest tam już nieaktualnych, ale pomimo swoich osobistych sympatii, poleciłem mu właśnie
forbet jako najlepszy dla niego, więc nie można mi zarzucić, że jestem stronniczy:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/najlepszy-legalny-bukmacher-to.147567/