Zmiana na oficjalnej stronie niemieckiego pucharu na 5 kartek forbet rozliczył na plus teraz pytanie gdzie Ci co biorą staty z opta czyli np superbet bo tam nadal na minus bo opta ma 3
Ja tutaj tylko zostawię parę ciepłych słów na temat Forbet, otóż bardzo często z małpek idzie coś trafić ja już kilka razy miałem frebet 50 czy to 100 w dodatku maxizysk.Dziś znów frebet wpadł, zaznaczam że gram tam za drobne
Też mam dobre zdanie o tym buku. Choć nie jest pozbawiony mankamentów, jak np. expresowe wylogowywanie ( korzystam z wersji mobilnej, w zasadzie to wyłącznie) czy robienie pod górkę przy próbie logowania grając na live (wyświetlanie błędów technicznych, że coś poszło nie tak), to małpki zdecydowanie zdążyły się już zrewanżować. Miałem nawet sytuację że dwa bonusy po dwie dyszki, jedno za drugim dali. Aż się naprawdę zdziwiłem. A też za "grube" nie gram. Bonus 200 też w styczniu już obróciłem, a taki sam w listopadzie zeszłego roku. Jestem tu na plus a wypłaty bezzwłocznie wręcz. Jak dla mnie to czołówka buków w kraju!!!!!
Ja tutaj tylko zostawię parę ciepłych słów na temat Forbet, otóż bardzo często z małpek idzie coś trafić ja już kilka razy miałem frebet 50 czy to 100 w dodatku maxizysk.Dziś znów frebet wpadł, zaznaczam że gram tam za drobne
Dzięki za info, że tam jest taka promocja. Nie miałem o niej pojęcia, bo się tam nie logowałem sporo czasu, a widzę że działa prawie rok. Dawniej na tym forum wiedziało się o każdej promce u buka bo ktoś dawał znać, a teraz można zapomnieć
Dzięki za info, że tam jest taka promocja. Nie miałem o niej pojęcia, bo się tam nie logowałem sporo czasu, a widzę że działa prawie rok. Dawniej na tym forum wiedziało się o każdej promce u buka bo ktoś dawał znać, a teraz można zapomnieć