>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher forBET - opinie

jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
Mała Aktualizacja jeżeli chodzi o forbet, o ile promocje były ok to ostatnio podali dwie sprzeczne informacje jeżeli chodzi o świąteczna gwiazdkę przez co jej nie otrzymałem.Więc narazie Mają minus i gram teraz tylko na innym

dzvonek 7,4K

dzvonek

Użytkownik
Mała Aktualizacja jeżeli chodzi o forbet, o ile promocje były ok to ostatnio podali dwie sprzeczne informacje jeżeli chodzi o świąteczna gwiazdkę przez co jej nie otrzymałem.Więc narazie Mają minus i gram teraz tylko na innym
Jeśli można wiedzieć jakie to były sprzeczne informacje? Mi narazie udało zdobyć się wszystkie gwiazdki i nie miałem problemu zrozumieć zasad,pytam bez spiny, po prostu jestem ciekawy

jacek75 1,7K

jacek75

Użytkownik
Ano chodzi mi o kupon za 89 zł gdzie trzeba było obstawić darta, na górze jak byk było napisane że pozostało ponad trzy godziny do końca promocji a dopiero wejście w postanowienia ogólne pozwalało dojrzeć informacje że tylko do 20.10 można obstawić.Dla mnie to dwie sprzeczne informacje

S 50,2K

sobolekk

Użytkownik
szykuje sie niezly cyrk z tą promką. Gwiazki dają co kilka dni. żeby otrzymać max nagrodę trzeba mieć ich 20. Tymczasem mam 13 gwiazdek a wg moich obliczen opuscilem tylko jedną więc max wygrana jest 14. Dzis znow bez gwiazdki. Ciekawe czy wogole dobiją możliwość zdobycia 20 gwiazdek bo zostało jedynie 8 dni a musi być jeszcze 6 gwiazdek :D nawet jesli, to okaze sie ze nie mozna bylo zadnej odpuscic :D

W 8,2K

Wojciech4x

Użytkownik
Nagrody za gwiazdki to :
10-14 gwiazdek: Bonus od depozytu 50% do 100 PLN + bez podatku 3 dni
15-19 gwiazdek: Bonus od depozytu 100% do 300 PLN + bez podatku 5 dni
20 gwiazdek: Freebet 200 PLN + MaxiZysk do 200 PLN

Nie ma więc możliwości zdobycia więcej niż 20 gwiazdek (bo by był przedział np. 20-22), więc jak ktoś pominął jedną, to na nagrodę za 20 gwiazdek nie da się już uzbierać.

Do góry Bottom