promocja w rzeczywistości do bani. tak jak i ich świąteczny wymysł trafienia 10?15? kuponów z 10 zdarzeniami za min 5pln i kursie min 1.2 w ciągu 20 dni:grin::grin::grin: a do wygrania bonus 1000pln 5x obrót min3 zdarzenia 14dni ???? ????2017 rok, a firmy nadal robią z ludzi idiotów. Wpłać 1200 PLN, przerżnij próbując obrócić na niemożliwych warunkach i spieprzaj. Przecież to jest skandal, 8x po kursie 3.0. Każdy poważny buk zarabia na graczach i nie ma w tym nic nienormalnego, ale to co robi ten żałosny forBet, to już przegięcie pałki. Do tego ich śmieszne limity po kilkaset złotych.
Tutaj nie da się wygrać, omijajcie forBet szerokim łukiem bo to dziadowski syf. I mówi to osoba, która na bukmacherce robi realny hajs. Mam nadzieję, że ten syf upadnie szybciej niż się pojawił. Proszę, oto co otrzymujecie robiąc z ludzi idiotów. Może następny buk pomyśli zanim wyskoczy z podobną "niesamowitą ofertą".
Ten bukmacher to pomyłka, ja tam zakładając konto dostałem 63zł limitu na tenis, napisałem do nich maila i 0 odzewu. Nie polecam.promocja w rzeczywistości do bani. tak jak i ich świąteczny wymysł trafienia 10?15? kuponów z 10 zdarzeniami za min 5pln i kursie min 1.2 w ciągu 20 dni:grin::grin::grin: a do wygrania bonus 1000pln 5x obrót min3 zdarzenia 14dni ???? ????
zawodnik w nba max stake 153pln bułgarska piłka 89pln. sytuacja nie poprawia się przy dublach treblach itd baaa stawka jeszcze mniejsza do zagrania.
cóż to taki czysto rekreacyjny buczek na tasiemki(powyżej 8 zdarzeń idzie wszystko za ile się chce) z polską siedzibą. wspiera 500+ za to im szacun.
kursy od startu 1.87-1.87 poleciały na 1.8-1.8(5).
wyglądało to na początku fajnie ba wręcz prze fantastycznie. zderzyli się z realiami tylko czekać jak i 12% wprowadzą.
ma buk aspiracje bo wystartował ostro. nie ma szans zabrać graczy:całorocznego, betsyfu, nawet uni-złodziei nawet jak gra "może" stanie się bardziej uciążliwa niż w tym momencie. Idzie to uratować ale zamiast PRowców powinni wziąć jakiegoś stratega bo skończą szybciej niż zaczeli.
administrator na forum a takie głupoty pisze, a co byś chciał od bukmachera, bonusu 750 złotych na śmiesznych warunkach jak w otobecie? sam widziałeś jak to się skończyło, pamiętaj że bukmacher to nie instytucja charytatywna, jak jesteś taki dobry za jakiego się uważasz to poradzisz sobie bez bonusów w tej i każdej innej firmie2017 rok, a firmy nadal robią z ludzi idiotów. Wpłać 1200 PLN, przerżnij próbując obrócić na niemożliwych warunkach i spieprzaj. Przecież to jest skandal, 8x po kursie 3.0. Każdy poważny buk zarabia na graczach i nie ma w tym nic nienormalnego, ale to co robi ten żałosny forBet, to już przegięcie pałki. Do tego ich śmieszne limity po kilkaset złotych.
Tutaj nie da się wygrać, omijajcie forBet szerokim łukiem bo to dziadowski syf. I mówi to osoba, która na bukmacherce robi realny hajs. Mam nadzieję, że ten syf upadnie szybciej niż się pojawił. Proszę, oto co otrzymujecie robiąc z ludzi idiotów. Może następny buk pomyśli zanim wyskoczy z podobną "niesamowitą ofertą".