...i pewnie o to chodzi, a na poważnie to ktoś pewnie obróci, ale to już "wyższa szkoła",bonus dali, a że praktycznie nie do obrócenia to już druga strona medalu.Przecież obrót tego bonusu jest niemożliwy do zrobienia
Do tego na czacie zapytałem co jak postawię kupon z kursem 2,0, to odpisali że system nie przyjmie tego kuponu. Jak ktoś gra mini taśmy tylko, bez singli i dubli to można brać ten bonus.2.5 Maksymalna stawka na jeden kupon nie może przekroczyć połowy wartości należnego bonusu.
Nie, chodzi o to że musisz postawić za 100 zł zakłady po kursie min. 1.7 ale muszą to być przynajmniej 2 zakłady czyli np 2 różne zakłady po 50 zł"2.4 Aby otrzymać bonus z promocji należy dokonać minimum dwoma różnymi kuponami jednokrotnego obrotu kwotą równą kwocie należnego bonusu po kursie min. 1.70 w ciągu 14 dni od dokonania depozytu."
Może mi ktoś wyjaśnić dokładnie o co chodzi w tym punkcie? Czy ja dobrze rozumiem że np: robiąc pierwszy przelew w wysokości 100zł dostanę bonus 100zł (który jest ciężki do obrócenia 8 razy po min kursie 3) gdy postawię dwa zakłady po 100zł?
Hajs pomnożony a bonusu nie ma widać. Ściema?
FAQ odnośnie bonusuDokonałem pierwszej wpłaty i wciąż czekam na bonus, dlaczego?
Zgodnie z regulaminem należy dokonać obrotu swoim depozytem i wysłać wiadomość na adres e-mail: [email protected] wpisując w tytuł wiadomości „Bonus powitalny” oraz swój login w treść wiadomości.
W temacie nie ma żadnego FAQ. Tylko na stronie buka, ale to odnośnie bonusu, jakbym rejestrował się bez kodu z forumFAQ odnośnie bonusu