>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Football Manager 2007 !!

picia 13

picia

Użytkownik
Ja już przygotowałem coś ostrego dla Was ;)
Save z FM 2006, niby nic nie zwykłego, a jednak ????

Jutro podam link, jak się wyśle ;)

PS Dodam, że obecny rok w grze 2058. Save by ...AAA... (Mój kuzyn :p)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
również w to gram... ale z braku czasu tylko w weekendy :;/: nawet jednego pełnego sezonu nie zdąrzyłem zagrać (jestem w połowie)... grając ManU zajmuje 4 pozycje w lidze, gram w półfinale Pucharu Ligi, Puchar Angli się jeszcze nie zaczął z tego co pamiętam i oczywiście 1/16 LM... najgorzej w lidze mi idzie, szczególnie ostatnio bo mam ogromny kryzys... nie wygrałem już od 6 spodkań i w tym zaliczyłem 4 porażki... masakra, nie wiem co się dzieje z moim zespołem :;/: ale może niedługo wróce do wspaniałej formy z początku sezonu :jezora:

K 0

karoleks85

Forum VIP
u mnie juz dwa nastepne sezony :p

w tym w ktorym jest save obronilem wszystkie tytuly, ale rok pozniej niestety odpadlem w cwiercfinale z arsenalem wiec tylko podwojna korona, ale za to mistrzostwo Polski 6 kolejek przed koncem ???? i nareszcie moge wysylac skautow gdzie tylko zechce efektem tego bylo kilka spektakularnych transferow z argentyny i brazyli:

- Torres (DP)
- Silva (OP)
- Santos (OS) - okreslany jako nowy Lucio ????
- Luis (OS)

- do tego doszedl Kwiatkowski (mlody pilkarz sezonu w Polsce) wygralem walke o niego z Sevilla (mistrz hiszpanii) ????

Moj cel to przejac reprezentacje Polski bo posada trenera wydaje sie byc coraz bardziej zagrozona, a jako legendarny menager mysle ze nie bede mial problemow ???? )

Do góry Bottom