>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Football Manager 2007 !!

K 0

karoleks85

Forum VIP
Bedzie to temat dotyczacy waszego najbardziej udanego sezonu, osiagniecia, najlepszego transferu itd..

Najlepszy sezon: 09/10 - Wisla:

- mistrzostwo Polski
- puchar ligi
- superpuchar ligi
- puchar mistrzow (LM) po pokonaniu: - m.in, Realu, Chealsy i Romy !
- superpuchar Europy (z Valencia)

sezon tym lepszy ze Legia spadla do drugiej ligi !!! ????

Poza tym indywidualne wyroznienia zawodnikow:

- Jose Sosa - najlepszy strzelec LM i najlepszy zawodnik
- Nikolic - drugie miejsce
- ktorys mial jeszcze najwiecej asyst, Brozek chyba najlepsza srednia.

Jedynastka marzen: (4 nominowanych)

- Sosa, Nikolic, Rzezniczak, Janukiewicz

O Polskiej lidze nie wspominam bo wygrali wszystkie konkursy jakie mozna bylo wygrac.
Co do mnie to dostalem status legendarny menadzer i zajalem 1 miejsce w galerii slaw ????

hmm no i moje najlepsze transfery:

- Sosa
- Nikolic
- Danilo Rios
- Rzezniczak
- Kuznietzow
- Millan
- Czaplinski/ Janukiewicz
- Iliev

wszyscy sa swiatowej klasy zawodnikami ????

Jak ktos ciekawy moge udostepnic save..

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
hehe ja w to zaczelaem grac nie dawno :p a moze znasz kogos dobrego?? na sam poczatek ?? i taniego??aha i w sumie moglbys udostepnic save ???? chetnie popatrze :p

K 0

karoleks85

Forum VIP
No dobra no to jak mam teraz wrzucic plik na forum ? Kto mi podpowie ? ????

Co do dobrych, mlodych i tanich. Gram Wisla i jak na ten klub wymienieni nizej pilkarze w okresie w ktorym ich kupilem byli tani i perspektywiczni. Polecam Sose nie pamietam ale cos okolo 250tys mnie kosztowal. Dzisiaj jest jednym z najlepszych zawodnikow na swiecie ???? Spokojnie poradzi sobie w kazdym klubie swiata. Bardzo duzy plus to fakt ze przywiazuje sie szybko do klubu a jak sie juz pilkarz przywiaze to latwiej podpisac z nim kolejny kontrakt.

- Bramka - polecam Czaplinskiego albo Janukowicza. (Jesli sie uda to jest taki bramkarz w ktoryms z klubow z moskwy jakos afeenikov :p Po 3-4 sezonach najlepszy bramkarz swiata bez dwoch zdan, jak zobaczylem jego staty to nie moglem uwierzyc ????

- Obrona - zdecydowanie Rzezniczak i Golanski tez, sciagnalem jeszcze dobrego ukrainca ale nie pamietam jak sie nazywa ????

- Pomoc - Nikolic (!!) - 16 lat ma chyba na poczatku, jest rewelacyjny. Danilo Rios (skrzydlo lewe), Michalak (calkiem niezly kopacz)

- Napad - wspomniany Sosa, Millan, Malecki (na 1 rzut oka wydaje sie cienki ale jest naprawde skuteczny)

Polecam zaladowac najwieksza baze i koniecznie wlaczyc ligi brazylijskie ???? Warto szukac talentow w polskich klubach szczegolnie w rezerwach.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
A ja Ci polecam młodego Mateusza Jelenia z Cracovii. Na początku go niechętnie wystawiałem do składu, ale to co grał później... marzenie najlepszy mój zawodnik.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Zeby udowodnic mozna save&#39;a udostepnic na jakims serwerze lub screeny porobic.
Dla mnie FM 2007 to slaba gra w ktorej mozna latwo wszystko osiagnac.
Natomiast jestem fanem klasyki Championshipa Managera 01/02. Tam przychodzily kryzysy i zwyzki. Moje najwieksze osiagniecia poza wszystkimi tytulami Man Utd ???? to:
Mistrzostwo Polski Widzewem w 1 sezonie(Legia spadla w 3 :jupi: )
I awans z serie B to seria A z wywalczenie LM jednym z klubow wloskich.
Mistrz z Atlet. Madryt i Sampdoria.

K 0

karoleks85

Forum VIP
Ted nie zgodze sie z Toba. Gralem we wszystkie czesci FM i wczesniej w Cm i prawde mowiac ten jest najtrudniejszy wymaga duzo wiecej. Myslalem ze bedzie mi grac duzo latwiej bo moje doswiadczenie wzroslo ale szybko sie pozytywnie rozczarowalem. Bardzo ciezko bylo mi wyjsc z grupy LM, w pierwszym i drugim sezonie chyba nawet nie awansowalem.. Podobnie w lidze nie jest tak latwo.

Na jakim serwerze moge umiescic save ? ????

K 0

karoleks85

Forum VIP
Nie wiem jak z tego korzystac. Plik zajmuje 121 mb i raczej na poczte go nie wysle, zreszta wolalbym udostepnic go raczej wszystkim. Moze ma ktos jakis serwer i tymczasowo pozwolilby mi umiescic plik ?

K 0

karoleks85

Forum VIP
Dzieki Ted zaraz wrzuce tam plik, przed godzina zdobylem mistrzostwo w klubowych mistrzostwach swiata ????

Jak juz zaladuje na ten upload.com to jak moge taki plik udostepnic?

Do góry Bottom