>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

football angielski i nie tylko

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
felici daruj se...
siema marcin, tak jak wyzej mam dubla leeds z anderlechtem btts co wydaje mi sie nawet pewniejsze od leeds, szukam wlasnie typow na dzis, póki córeczka śpi ???? serce mi krwawi, ale zastanawiam sie nad LFC total goals under 2,5 1.44, myśle, że do przerwy bedzie 0-0 wiec po glowie chodzi mi tez second half total corners over 4,5 1.44
porozkminiam i cos wrzuce

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
westerlo - anderlecht
anderlecht over 0.5 gola 1.08
AZ - Heerenveen
AZ nie wygra do zera 1.22
Leeds - Nottingham
Leeds +1 1.18
LFC - Southampton
race to 3 corners - LFC 1.28
stawka 100pln
ako ~2
ew ~200pln
1) zaokrąglam ako, bo po postawionym zakladzie na betfair nie widze ako postawionego kwitu i nie chce mi sie wbijac w kalkulator, widze jedynie EW, dziele ją przez stawke i podaje tutaj ako
2) mialem jeszcze dolożone AEK - Zielona Góra w kosza ht/ft AEK/AEK 1.12, ale nie moglem tego połączyc z akosem...
3) nie grajcie nigdy na betfair! co za syf! jest wiele powodow, po prostu radze zaufac...

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Nie no to juz jest przesada... chcialem pograc na AEK na live a tu komunikat, że osiagnalem limit stawek na koszykowke i moge grac max za 1 funta, choc koszykowke obstawiam baaaaardzo rzadko, nie wiem jak zareagowac ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Hehe dzieki ziom! Obys mial racje ???? Juz konto w bet365 czeka, jutro jestem sam w domu caly dzien, stawiam kupony na 3 dni do przodu i reszte wyplacam (zajmuje to 3 dni w zasranym betfair), jak tylko odzyskam srodki, leje je na bet365 ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom