>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FM 14 Online

battlefield 0

battlefield

Użytkownik
Ja posiadam oryginał, ale czas na grę mam tylko w nocy ze względu na pracę... Online jest ciekawy ale tylko jak grasz ze znajomymi.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
No właśnie nie grałem, ale chciałbym spróbować. Jak to wygląda i jak zagrać online ?
Ja w sumie najczęściej mógłbym wieczorami oraz nocą.
Może ktoś kto już grał napisałby jak zacząć taką rozgrywkę ?

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
No właśnie nie grałem, ale chciałbym spróbować. Jak to wygląda i jak zagrać online ?

Grałem w FM13 przez neta, wyglądało mniej więcej jak Pro Cycling Manager (jak ktoś grał to wie jak online tam chodzi ???? )

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik

Ja grałem w jakąś wcześniejszą wersję, 09 czy 10, nie pamiętam dokładnie i nie podobało mi się bo żeby przejść do kolejnego dnia musisz czekać aż przeciwnik zrobi to samo. Ja czekałem na mecz a mój rywal sobie szukał zawodników na wzmocnienie, wkurzyłem się i tyle z gry było, więc musicie być dobrze zgrani - zgadajcie sie kiedy sobie robicie transfery, kiedy sparingi itd.

W 0

witaseiro

Użytkownik
Poszukajcie na fejsbuku są jakieś grupy o FMie czy fanpejdże, nawet https://www.facebook.com/typowyFM tutaj. Chociaż i tak najlepiej zgadać się ze znajomymi, bo wtedy jak ktoś wyżej napisał, można się dogadać co do transferów i takich pierdół, żeby rozgrywka szła szybciej. No i lepiej w starsze nierozbudowane aż tak wersje :p

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Nadal jest ktoś zainteresowany graniem? Jak tak to najlepiej aby wszyscy chętni napisali tutaj w jakich godzinach, w jakich dniach tygodnia mogą grać. Łatwiej się będzie dogadać ???? .

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Mam pytanie w sprawie gry dziś uruchomiłem gre pobraną przez neta i w ogóle nie ma prawdziwych nazwisk jak temu można zaradzić?

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Mam pytanie w sprawie gry dziś uruchomiłem gre pobraną przez neta i w ogóle nie ma prawdziwych nazwisk jak temu można zaradzić?
Może zaznaczyłeś opcję aby gra zastąpiła oryginalnych zawodników przez wygenerowanych...
Standardowo, zmienione nazwiska powinna mieć tylko reprezentacja Niemiec i Japonii.
Nadal jest ktoś zainteresowany graniem? Jak tak to najlepiej aby wszyscy chętni napisali tutaj w jakich godzinach, w jakich dniach tygodnia mogą grać. Łatwiej się będzie dogadać ???? .
Jak najbardziej. Ja jestem dostępny od poniedziałku do piątku od 18 do 23.

Do góry Bottom