Można Xbox360Witam,
może ktoś z forum chciałby spróbować swoich sił w FM 14 w grze przez sieć ?
Grałem w FM13 przez neta, wyglądało mniej więcej jak Pro Cycling Manager (jak ktoś grał to wie jak online tam chodzi ???? )No właśnie nie grałem, ale chciałbym spróbować. Jak to wygląda i jak zagrać online ?
Ja w sumie najczęściej mógłbym wieczorami oraz nocą.
Może ktoś kto już grał napisałby jak zacząć taką rozgrywkę ?
Dużo mi nie podpowiedziałeśGrałem w FM13 przez neta, wyglądało mniej więcej jak Pro Cycling Manager (jak ktoś grał to wie jak online tam chodzi ???? )
Ja grałem w jakąś wcześniejszą wersję, 09 czy 10, nie pamiętam dokładnie i nie podobało mi się bo żeby przejść do kolejnego dnia musisz czekać aż przeciwnik zrobi to samo. Ja czekałem na mecz a mój rywal sobie szukał zawodników na wzmocnienie, wkurzyłem się i tyle z gry było, więc musicie być dobrze zgrani - zgadajcie sie kiedy sobie robicie transfery, kiedy sparingi itd.No właśnie nie grałem, ale chciałbym spróbować. Jak to wygląda i jak zagrać online ?
Ja w sumie najczęściej mógłbym wieczorami oraz nocą.
Może ktoś kto już grał napisałby jak zacząć taką rozgrywkę ?
Może zaznaczyłeś opcję aby gra zastąpiła oryginalnych zawodników przez wygenerowanych...Mam pytanie w sprawie gry dziś uruchomiłem gre pobraną przez neta i w ogóle nie ma prawdziwych nazwisk jak temu można zaradzić?
Jak najbardziej. Ja jestem dostępny od poniedziałku do piątku od 18 do 23.Nadal jest ktoś zainteresowany graniem? Jak tak to najlepiej aby wszyscy chętni napisali tutaj w jakich godzinach, w jakich dniach tygodnia mogą grać. Łatwiej się będzie dogadać ???? .