Podsumowanie wczorajszego dnia!
Podane typy - 4 (wygrane: 1, przegrane: 3)
Skuteczność: 25%
Strata: 3064pln
Wczorajszy dzień był bardzo dziwny, z tego względu, że nie jestem zwolennikiem polskich przysłowi, a już jeżeli chodzi o biznes. Jest to moje wewnętrzne przekonanie, ale jeżeli działam na forum już jakiś czas to nie chcę mieć obaw przed pisaniem swoich przemyśleń. Zacznijmy od początku...
Siatkówka Koreańska - gospodarze od początku spotkania mieli znaczącą przewagę. Pierwszy set wygrany do 19, drugi wygrany do 23. Trzecia parta zaczęła się bardzo podobnie do dwóch poprzednich czyli minimalne prowadzenie KB Stars 2/3 punktami do momentu, aż drużyny nie zbliżyły się do granicy 20. punktów. Wtenczas kursy na handicap +1.5 seta na Rush&Cush oscylowały w granicach 5-7, ale czy ktokolwiek mógł myśleć, że przewaga setowa jak i punktowa zostanie roztrwoniona w bardzo łatwy sposób. Kilka błędnych przyjęć (co nie zdarzało się w poprzedniej części meczu) i set przegrany. Czwarta partia była dokładnie taka sama jak trzecia, a tie-break żył swoim życiem. Szczerze mówiąc nawet tego nie oglądałem, bo szala przechyliła się w pełni na stronę gości.
Jeżeli chodzi o mecz Omonii z Jastrzębskim. Zabrakło 2 punktów (!!!) Po pierwszym secie, gdzie Omonia mogła wyjść na prowadzenie, nie wydawało się, że kolejną partię przegrają do 13, a jeszcze następną do 16. Co prawda JW, a Omonia to różnica klasy/dwóch, ale to nie jest usprawiedliwienie.
Vitoria ogrywa Palmeiras 3-1 i to jest wielka niespodzianka. Przed tym spotkaniem Vitoria miała 2 zwycięstwa na 16 spotkań i była najgorzej grającą drużyną w meczach na własnym stadionie. Nie wiem w jakiej dyspozycji byli goście i chyba nie chce wiedzieć, ale to była kompromitacja.
Również mnie to nie usprawiedliwia, ale chciałem coś takiego napisać i zobrazować jak to wygląda, bo rozumiem gdybym podał typ np. dzisiejszy Boston, a oni by przegrali 10-15, to zupełnie zmienia postać rzeczy, ale nie, kiedy ostatnie 5-10 przegranych typów zawodzi dosłownie na styku.
Boston na plus.
TYP NUMER 29
SIATKÓWKA - KOREA
WOORI - KEPCO
TYP: POWYŻEJ 183.5 PUNKTÓW
KURS: 1.71
STAWKA: 10/10
Unibet