>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIXED PICKS VOL. 2

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszego dnia! ✅
Podane typy: 2 (wygrane - 2)
Skuteczność: 100%
Zysk: 2095pln
1) Zlin 0-3! ✅✅
2) Zawiercie-Radom 2-3! / Zlin 0-3 ✅✅

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
TYP NUMER 23
SIATKÓWKA - LIGA MISTRZÓW, KOBIETY
NOVA KBM BRANIK - RZESZÓW
TYP: RZESZÓW -1.5 SETA
KURS: 1.79
STAWKA: 10/10
Unibet

Niespodzianką nie będzie nawet to, że gospodynie nie ugrają jednego seta. Branik to zespół ze Słowenii. Grają w nim zawodniczki tylko z tego kraju - co prawda na swoim podwórku wygrywają z każdym, ale nie oszukujmy się, ale te zespoły należy klasyfikować na bardzo niskich płaszczyznach. Rzeszowianki są bardzo zmobilizowany i zdeterminowane pod względem rozgrywek Ligi Mistrzów i myślę, że ten typ najlepiej zobrazuje nam mecz, a i da zarobić. Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +5
majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszego dnia!
Podane typy: 2 (wygrane - 1, przegrane - 1)
Skuteczność: 50%
Zysk: 585pln ✅
1) Rzeszów 3-1 ✅
2) Kings-Thunder ⛔ jedna z niższych stawek jaka zagościła u mnie w temacie i bardzo słusznie. 12.5% rzutów za 2 w pierwszej kwarcie przez Sacramento? To się nie mieści w głowie, aczkolwiek dzień na plus i to najważniejsze!
TYP NUMER 25
SIATKÓWKA - KOREA
KB STARS - RUSH&amp;CUSH
TYP: KB STARS WYGRA
KURS: 1.65
STAWKA: 9/10
Unibet

W późniejszych godzinach pojawi się typ z analizą i wysoką stawką! Proszę czuwać!

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Czasami człowiekowi się odechciewa. Starsi wygrywali 2-0 w setach i wygrywali już 3, albo nawet 4 punktami w 3 secie. Ostatecznie przegrali 2-3. Przysłowie &quot;kto nie wygrywa 3-0, przegrywa 2-3&quot; sprawdziło się jak nigdy.

TYP NUMER 26
SIATKÓWKA
OMONIA - JASTRZĘBSKI
TYP: POWYŻEJ 134.5 PUNKTÓW
KURS: 1.83
STAWKA: 8/10
Unibet

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszego dnia!
Podane typy - 4 (wygrane: 1, przegrane: 3)
Skuteczność: 25%
Strata: 3064pln ⛔
Wczorajszy dzień był bardzo dziwny, z tego względu, że nie jestem zwolennikiem polskich przysłowi, a już jeżeli chodzi o biznes. Jest to moje wewnętrzne przekonanie, ale jeżeli działam na forum już jakiś czas to nie chcę mieć obaw przed pisaniem swoich przemyśleń. Zacznijmy od początku... Siatkówka Koreańska - gospodarze od początku spotkania mieli znaczącą przewagę. Pierwszy set wygrany do 19, drugi wygrany do 23. Trzecia parta zaczęła się bardzo podobnie do dwóch poprzednich czyli minimalne prowadzenie KB Stars 2/3 punktami do momentu, aż drużyny nie zbliżyły się do granicy 20. punktów. Wtenczas kursy na handicap +1.5 seta na Rush&amp;Cush oscylowały w granicach 5-7, ale czy ktokolwiek mógł myśleć, że przewaga setowa jak i punktowa zostanie roztrwoniona w bardzo łatwy sposób. Kilka błędnych przyjęć (co nie zdarzało się w poprzedniej części meczu) i set przegrany. Czwarta partia była dokładnie taka sama jak trzecia, a tie-break żył swoim życiem. Szczerze mówiąc nawet tego nie oglądałem, bo szala przechyliła się w pełni na stronę gości.
Jeżeli chodzi o mecz Omonii z Jastrzębskim. Zabrakło 2 punktów (!!!) Po pierwszym secie, gdzie Omonia mogła wyjść na prowadzenie, nie wydawało się, że kolejną partię przegrają do 13, a jeszcze następną do 16. Co prawda JW, a Omonia to różnica klasy/dwóch, ale to nie jest usprawiedliwienie.
Vitoria ogrywa Palmeiras 3-1 i to jest wielka niespodzianka. Przed tym spotkaniem Vitoria miała 2 zwycięstwa na 16 spotkań i była najgorzej grającą drużyną w meczach na własnym stadionie. Nie wiem w jakiej dyspozycji byli goście i chyba nie chce wiedzieć, ale to była kompromitacja.
Również mnie to nie usprawiedliwia, ale chciałem coś takiego napisać i zobrazować jak to wygląda, bo rozumiem gdybym podał typ np. dzisiejszy Boston, a oni by przegrali 10-15, to zupełnie zmienia postać rzeczy, ale nie, kiedy ostatnie 5-10 przegranych typów zawodzi dosłownie na styku.
Boston na plus.

TYP NUMER 29
SIATKÓWKA - KOREA
WOORI - KEPCO
TYP: POWYŻEJ 183.5 PUNKTÓW
KURS: 1.71
Unibet

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Gramy wszystkie ako za wysokie stawki!
Po tych kuponach temat wyjdzie na solidny plus!
Wnioski z typu na typ są wyciągane. Od dzisiaj rezygnujemy z jednej z lig siatkarskich.
Na noc kolejne dwa typy, jeden z nich z obszerną analizą. Pozdrawiam!

TYP NUMER 30 - AKO
SIATKÓWKA - POLSKA
SKRA BEŁCHATÓW - ONICO WARSZAWA
TYP: SKRA BEŁCHATÓW -1.5 SETA (1.45)
SIATKÓWKA - FRANCJA
TOURCOING - CHAUMONT
TYP: CHAUMONT WYGRA (1.32)
KURS AKO: 1.91
Unibet

TYP NUMER 31 - AKO
SIATKÓWKA - POLSKA
SKRA BEŁCHATÓW - ONICO WARSZAWA
TYP: SKRA BEŁCHATÓW WYGRA (1.28)
SIATKÓWKA - FRANCJA
TOURCOING - CHAUMONT
TYP: CHAUMONT WYGRA (1.32)
KURS AKO: 1.69
Unibet

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
TYP NUMER 32
NBA
SACRAMENTO KINGS - PHILADELPHIA 76ERS
TYP: POWYŻEJ 206 PUNKTÓW
KURS: 1.80
STAWKA: 6/10
UNIBET
Z przyczyn nieznanych analizy dzisiaj niestety nie będzie, natomiast jutro już tak!
Dobrej nocy!

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszego dnia! ????
Podane typy: 4 (wygrane - 3, przegrane - 1)
Skuteczność: 75% ✅✅
Zysk: 1620pln ✅✅

1) O siatkówce koreańskiej napisałem w poprzednich postach, a więc w tym nie będę się już wypowiadał.
2) Oba ako bardzo łatwo weszły. Skra 3-0 i Chaumont również 3-0.
3) Over w nba przyjemnie pokryty.
Około godziny 14:30 pojawi się typ! ????

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
TYP NUMER 36 - AKO
NBA
PORTLAND - BROOKLYN
TYP: PORTLAND (1.34)
NBA
DETROIT - ATLANTA
TYP: POWYŻEJ 199.5 PUNKTÓW (1.38)
KURS AKO: 1.85
UNIBET

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszego dnia.
Podane typy:
4 (wygrane - 2, przegrane - 2)
Zysk: 165pln ✅
I nawet tak niskie zyski czasami cieszą.
Oglądajać nba i przestoje niektórych drużyn zaczynam wątpić w naturalność tych zjawisk.
Dzień na plus, a to jest najważniejsze!
Poniżej przedstawiam historię praktycznie całej trzeciej kwarty, w której to Portland osiągnęło najwyższą przewagę +10, aby chwile po tym oddać parenaście punktów podrząd Brooklynom.

majster1x2 401

majster1x2

Użytkownik
Podsumowanie wczorajszego dnia
Podane typy: 6 (wygrane - 3, przegrane - 3)
Strata: 1905pln
Tours oddało wygrany mecz w TB, a Houston ostatnią kwartę zagrało na 30% skuteczności.

TYP NUMER 43 - AKO
SIATKÓWKA - POLSKA
BYDGOSZCZ - WARTA ZAWIERCIE
TYP: POWYŻEJ 159.5 PUNKTÓW (1.40)
SIATKÓWKA - NIEMCY
BR VOLLEYS - LUNEBURG
TYP: BR VOLLEYS (1.28)
KURS AKO: 1.79
Unibet

TYP NUMER 44
SIATKÓWKA - POLSKA