Dyscyplina: Piłka Nożna -
Finlandia, Kakkonen (Grupa C)
Godzina: 17:30
Spotkanie: JS Hercules - PK 37
Typ: 2
Kurs: 2,02
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Spotkanie piłkarskie z odpowiednika 3 ligi we Finlandi. Tabela tej grupy na początek:
Zespół gospodarzy jest ostatnio kompletnie bez formy i przegrał swoje 4 ostatnie mecze z rzędu. Hercules u siebie póki co zanotował 3 zwycięstwa, 1 remis i 2 porażki, natomiast drużyna gości na wyjeździe ma na koncie 2 zwycięstwa, 3 remisy i 2 porażki. W tym spotkaniu idę w stronę zwycięstwa gości, bo gospodarze mają dziś bardzo duży problem z absencjami w zespole. PK 37 zagra dziś praktycznie w swoim najmocniejszym składzie, natomiast u gospodarzy ważne nieobecności.
Absencje w Herculesie:
obrońcy Ifeanyi (8 występów w tym sezonie) i Mesekoparan (1 występ w tym sezonie), pomocnicy Hadhoud (13 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Ogbuefi (12 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i napastnicy Karjalainen (14 występów w tym sezonie, 6 goli na koncie, drugi najlepszy strzelec w drużynie), Suomela (10 występów w tym sezonie, 8 goli na koncie, najlepszy strzelec w drużynie), Asikainen i Nousiainen (obaj bez występu w tym sezonie)
Jak widać gospodarze na dzisiejszy mecz bez kilku bardzo ważnych graczy w zespole w tym bez swoich dwóch głównych armat czyli najlepszych strzelców w drużynie. Goście w ostatnim czasie są w lepszej dyspozycji i przy tych osłabieniach w drużynie Hercules myślę, że to oni będą bliżsi zwycięstwa w tym spotkaniu. Próbuję tutaj zatem pograć w stronę zwycięstwa drużyny PK 37. Jest to spotkanie w niższej lidze i trudniej jest zastąpić w takich drużynach podstawowych graczy, bo zespoły nie mają tylu tak samo wartościowych zawodników na jedną pozycję. Przy tylu absencjach w zespole z Oulu w Herculesie myślę, że na faworyta tego spotkania wyrasta zespół gości, który myślę, że wywiezie stąd 3 punkty
4-1