Kupon #32
Bukmacher: LVBET
HISZPANIA: LaLiga
Villarreal - Las Palmas
Bet:
Villarreal @1,54
Wynik:
4:0 -
WYGRANY
WŁOCHY: Serie A
AC Milan - Genoa
Bet:
AC Milan @1,53
Wynik:
0:0 - czerwona kartka za faul w ataku dla Milanu niszczy wszystko.. Milan w 10 przeważał w tym meczu ale jeśli napastnik nie potrafi strzelić, ani nawet przyjąć gotowej piłki na 5. metrze to nie mamy o czym rozmawiać -
PRZEGRANY
WŁOCHY: Serie A
Benevento - Fiorentina
Bet:
Fiorentina @1,61
Wynik:
0:3 -
WYGRANY
Analiza:
Czarna passa trwa.. to już 6. poziom progresji, dlatego pozwoliłem sobie na krótką analizę moich typów. Wybór spotkań na jutro oparty był o drużyny, które są w podobnej sytuacji do mnie- NIE MOGĄ PRZEGRAĆ. Zarówno Villarreal, Milan i Fiorentina znajdują się w środki tabeli ale grają z totalnymi outsiderami.
Villarreal znacznie poprawił swoją grę i na chwilę obecną jestem w stanie stwierdzić, że są w stanie powalczyć o czołówkę w Hiszpanii. Trudny początek sezonu obecnie zmiana o 180 stopni i puki niskie kursy polecam łapać. Las Palmas obecnie 2-0-6 i na wyjeździe wygrał tylko z Malagą 0-1-8, więc jeśli Villarreal chce udowodnić swoją formę i pozycję to kiedy jak nie jutro?!
Milan zaangażowane pieniądze oraz początek sezonu tworzył mi w głowie obraz potęgi z przed lat. Jednak ostatnio duuuży spadek formy, chociaż oglądając przeciwników zmienia to nieco obraz Milanu- Inter, Roma, Sampdoria. Na San Siro polegli tylko z Romą i myślę, że kibice nie wybaczą im kolejne wtopy, a władze klubu muszą zrobić wszystko, aby wyjść z serii przegranych. Do tego pojawia się Genua z bilansem 1-2-5. Jeśli Milan nie wygra tego meczu umiejętnościami to ambicje nie pozwolą temu zespołowi przegrać u siebie.
Fiorentina słabo weszła w sezon, jednak ich gra wygląda dobrze. Bilans 3-1-4 nie powala ale patrząc na ich grafik myślę, że nie popełnili zbyt dużo błędów. Obecnie duża motywacja w drużynie i mecz przeciwko benjaminkowi Benevento 0-0-8 z dużymi absencjami w składzie. Fiorentina jeśli nie chce spaść na dno tabeli po prostu musi to wygrać.
AKO:
3,79
Stawka:
8,8 j
Możliwa wygrana:
29,35 j
Przegrana -8,8 j ???? ???? ????