fini
Użytkownik
Witam forumowiczów . Od dłuższego czasu zajmuje się amatorsko bukmacherką i z uwagi na to, że dość często odwiedzam forum, w poszukiwaniu inspiracji, postanowiłem podzielić się z wami również moimi typami. Jestem raczej laikiem, fanem piłki nożnej i osobą, która lubi bawić się w statystyki. Testowałem wiele systemów najbardziej odpowiada mi gra progresją z przemyślanymi typami.
W tym temacie postaram się opisać wam kropka w kropkę moją grę przekładając to na gotowe typy dla was. Od czasu do czasu pojawi się analiza, jednak z powodów prywatnych raczej będzie to rzadkość (musicie mi zaufać ????).
System gry jest prost, gramy progresją, jednak z uwagi na kapitał zamykam się na 6 poziomów. Założenia:
Zapraszam do komentowania moich poczynań, wspólnej gry i kliknięcie reputacji, jeśli gracie ze mną .
Powodzenia !
W tym temacie postaram się opisać wam kropka w kropkę moją grę przekładając to na gotowe typy dla was. Od czasu do czasu pojawi się analiza, jednak z powodów prywatnych raczej będzie to rzadkość (musicie mi zaufać ????).
System gry jest prost, gramy progresją, jednak z uwagi na kapitał zamykam się na 6 poziomów. Założenia:
- jeżeli przegramy na 1. poziomie wchodzimy na poziom drugi i podwajamy stawkę;
jeżeli przegramy na 2. poziomie wchodzimy na poziom trzeci i podwajamy stawkę itd., - kursy w granicach 2.0 + podatek (wygrana = 2x stawka na legalnym buku),
- zdarzenia głównie z piłki nożnej- jeden z najbardziej nieprzewidywalnych sportów do obstawiania ale to mnie po prostu interesuje i sprawia mi przyjemność ,
- gramy głównie AKO, chyba że znajdę value singla na poziomie @2,0+,
- opisywanie stawki za pomocą wirtualnych jednostek (1j, 2j, 4j itd.),
- rozliczenie i podanie oficjalnych statystyk następuje po wygranej na n-tym poziomie progresji, bądź po przegraniu 6 poziomów.
Zapraszam do komentowania moich poczynań, wspólnej gry i kliknięcie reputacji, jeśli gracie ze mną .
Powodzenia !