>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Final Six Ligi Światowej w Rio de Janeiro

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Podsumowanie 2 dnia rozgrywek ????

Japonia: AIZAWA Hisashi(4), KITAJIMA Takeshi(7), IWATA Masayuki, TOMIMATSU Takaaki, SHIMIZU Kunihiro(12), FUKUZAWA Tatsuya(10) i SAKAI Daisuke(l) oraz SHIBATA Kyohei, TANIMURA Ko.

Rosja: KORNEEV Alexander(13), GRANKIN Sergey, BEREZHKO Yury(17), OSTAPENKO Alexey(7), MIKHAYLOV Maxi(15), KULESHOV Alexey(5) i VERBOV Alexey(l) oraz KHAMUTTSKIKH Vadim(1), VOLKOV Alexander.

POLSKA: Winiarski Michał(12), Pliński Daniel(7), Zagumny Paweł(2), Wlazły Mariusz(31), Kadziewicz Łukasz(1), Świderski Sebastian(7) i Ignaczak Krzysztof(l) oraz Wika Marcin(13), Gruszka Piotr, Woicki Paweł, Możdżonek Marcin(9).

USA: BALL Lloyd(2), LEE David(4), PRIDDY William(21), MILLAR Ryan(14), SALMON Riley(12), STANLEY Clayton(21) i LAMBOURNE Richard(l) oraz HOFF Thomas(5), GARDNER Gabriel, TOUZINSKY Scott, HANSEN Kevin.

Jeśli chodzi o mecz Rosjan z Japończykami to niby był on bez historii jednak błędy Rosjan są tak rażące w oczy że nie można przejśc obok nich obojętnie. Proste błędy które z lepszym przeciwnikiem napewno zostaną skarcone. Japończycy dzisiaj walczyli jedynie w drugim secie przegranym na przewagi. Gra Rosjan jest dosyc chaotyczna. Jak mówili komentatorzy Polsatu Sport Rosjanie maja jakiś kłopot z atakującym Poltavskyim którego dzisiaj nawet nie było w kwadracie dla rezerwowych !! Khamuttskih także dzisiaj nie rozgrywał zbyt dobrze.Jedynym dobrym punktem w dzisiejszym meczu była gra Berezhki. Mimo zdecydowanej wygranej nie jestem optymistą co do gry Rosjan w dalszej fazie tego turnieju;)
Drugi mecz przyniósł nam wiele emocji. Niestety z punktu widzenia polskiego kibica zakończył się źle chociaż Polacy, a konkretnie Michał Winiarski miał piłke meczową w górze. Mecz dostarczył wielu emocji i pokazał że wcale nie odstajemy od najlepszych. Wiele punktów zdobyliśmy blokiem,wspaniale atakował Mariusz Wlazły, dobrą zmiane dał Marcin Wika, ale to wszystko nie wystarczyło na Amerykanów, którzy gubili się często w dzisiejszym meczu. Złą wiadomością jest kontuzja Łukasza Kadziewicza. Jeszcze nie wiadomo na ile jest ona groźna. Jednak wejście Marcina Możdzonka pokazało że nie jest on gorszym środkowym. Jutrzejszy mecz z Serbami będzie naszym meczem o wszystko i musimy go wygrac co napewno nie będzie łatwe...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
jako ze posiadam małą wiedze na temat tej dyscypliny mam pytanie dotyczące sytuacji naszej reprezentacji w grupie chcialbym znac potencjalne wyniki dzięki którym awansyjemy dziś z drugiego miejsca, serbowie oczywiście z pierwszego.
Słyszałem ze kazde zwycięztwo plasuje nas na 2 serbie na 1 ale chce sie upewnieć bo w takiej sytuacji serbowie raczej nie wystawią silnego składu co daje ciekawy typ za przyzwoity kurs

D 0

duch1988

Użytkownik
Serbowie, aby zająć pierwsze miejsce w grupie muszą ugrać z nami co najmniej 2 sety. Po zwycięstwie nad USA 3:0 awans mają w kieszeni teraz tylko kwestia z którego miejsca. Polakom do awansu wystarczy zwycięstwo w dowolnym stosunku setów. Jeśli jednak nie damy Serbom wygrać więcej niż jednego seta to my wyjdziemy z pierwszego miejsca w grupie!

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Ale widzieliscie nasza gre wczoraj ?? Przeciez to co oni graj to jest taki blamaz... Gdyby nie Wlazly to by ten zespol seta nie wygral, ciagnal w ataku i w zagrywce... A za nim pozniej tysiac lat swietlnych i dopiero nasteoni zawodnicy... A moim zdaniem IO beda dla naszej reprezentacji tak samo nieudana impreza jak ME w Rosji co byly w zeszlym roku... Zreszta ich obecna forma pokazuje ze w najwyzszej nie sa a do optymalnej im duzo brakuje... A Swiderski to jest strasznie nieporozumienie... Gral wczoraj jakby mial 1 raz pilke do siatkowki w rekach... Wiec uwazam ze naszw czorajsza przegrana przekreslila nasz awans do polfinalu bo napewno Serbowie nie odpuszcza tego meczu... Tyle w temacie...

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
jako ze posiadam małą wiedze na temat tej dyscypliny mam pytanie dotyczące sytuacji naszej reprezentacji w grupie chcialbym znac potencjalne wyniki dzięki którym awansyjemy dziś z drugiego miejsca, serbowie oczywiście z pierwszego.
Słyszałem ze kazde zwycięztwo plasuje nas na 2 serbie na 1 ale chce sie upewnieć bo w takiej sytuacji serbowie raczej nie wystawią silnego składu co daje ciekawy typ za przyzwoity kurs
Pytanie samo w sobie niby łatwe a jednak troche komplikacji w tym jest ;)
W tej chwili sytuacja w grupie wygląda następująco :

1.USA 3pkt, sety 3:5
2.Serbia 2pkt sety 3:0
3.POLSKA 1pkt sety 2:3

I przypadek

w przypadku naszego zwycięstwa 3:0 awansujemy na pierwsze miejsce. Wtedy na 2 pozycji będzie Serbia.

II przypadek

Wygrywamy 3:1 to wtedy jednak jesteśmy na 2pozycji ze względu na lepszy stosunek setów naszych rywali Serbów. Podobnie rzecz się będzie miała w przypadku zwycięstwa 3:2.

III Przypadek

Każda nasza porażka wyrzuca nas za burte tych rozgrywek dając awans Serbom i Amerykanom.

Ale najpierw trzeba wygrac mecz ;) To się w tej chwili liczy. Oczywiście lepiej było by wyjśc z 1miejsca bo wtedy w półfinale trafiamy na rozbitych Rosjan a nie Brazylijczyków;) Jednak uważam że dzisiejszy mecz będzie szalenie trudnym pojedynkiem i raczej na gładkie 3:0 dla nas się nie zanosi...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Nie no nie ma mowy o strąceniu serbów z lidera, w takim meczu jedynie moze dojsc do sytuacji gdzie obie druzyny będą zadowolone ;) Serbowie może dadzą nam palec ale my całej ręki nie wezmiemy ;)

Polska-Serbia typ 1/ 2.2

Dzisiaj ostatnie spotkanie decydujące o dalszym losie naszej reprezentacji na Final Six Ligi Światowej w Rio de Janeiro
W naszej grupie jest to ostatnie spotkanie, obecnie na 1 miejscu plasują się Amerykanie
którzy po tym spotkaniu mogą spaść na ostatnią pozycje(oczywiście w przypadku wygranej naszej reprezentacji)

Serbowie z którymi gramy awans mają juz w kieszeni a wygrana nawet jednego seta sprawi że awansują z pozycji lidera

Myśle że dzisiaj nasi bracia z Serbii
pozwolą nam wygrać i obie ekipy zejdą z uśmiechem na twarzy

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Final Six- 3dzień rozgrywek ????
VS

:siata:Brazylia-Japonia
Typ : Mniej niż 135,5pkt
Kurs : 1,80 ✅✅ WYNIK 128pkt✅✅

Pojedynek Dawida z Goliatem tak trzeba określic dzisiejszy mecz. Brazylijczycy nawet jeśli wystawią kilku rezerwowych to zmiotą rywala z parkietu ;) Japończycy z rozbitymi Rosjanami zagrali bardzo słabo i mecz skończyli w trzech setach. Do Brazylii nie przyjechali Yamamoto i Koshikawa a więc dwa ważne ogniwa w ekipie Japonii. Myślalem że są oni w składzie ale we wczorajszym meczu z Rosjanami jednak ich zabrakło. Wogóle to zdziwiłem się jak w pomeczowych statystykach po stronie Japońskiej znalazło się tylko 9 graczy w tym libero. W meczu z ROsją zespół Japoński najwięcej pkt zdobył z ataku ale były to tylko 28pkt. Nie wiele mniej podarowali im Rosjanie poprzez swoje błędy 23pkt. Blok nie istniał można powiedziec wcale. zaledwie 2pkt tym elementem. To obrazuje nieciekawą sytuacje tego zespołu.
Naprzeciw stanie dzisiaj Brazylia która z Rosjanami rozprawiła się 3:0 pokazując im miejsce w szeregu. Trener Bernando Rezende dąży ze swoim zespołem do perfekcji i jest zły na zawodników gdy się rozluźniają nawet na moment popełniając błędy. Nawet jak na ławce usiądą dzisiaj Giba czy Andre to dublerzy pokażą kawał widowiskowej siatkówki i rozniosą nieczmu nie winnych Japończyków :p
W meczu Japonia-Rosja padło 132pkt.
W meczu Brazylia-Rosja padło 131pkt.
Nie trzeba nikomu tłumaczyc że Rosjanie są lepsi tepretycznie od Japończyków,ale po wczorajszym meczu pokazali to w praktyce. Niby mecz meczowi nie równy ale dłuższej walki niż w trzech setach dzisiaj się nie spodziewam;) Nawet jak w każdym secie Japończycy uzbierają po 20pkt to typ wchodzi a kurs jest zadowalający ???? Poczatek meczu o 15.00 w Polsacie Sport

VS

:siata:pOLSKA-Serbia
Typ : Polska +1,5seta
Kurs : 1,55 ⛔⛔ WYNIK 0:3⛔⛔

Mecz o wszystko dla podopiecznych Raula Lozano. W dzisiejszym meczu muszą poprostu wygrac nieważne jakim stosunkiem by awansowac dalej do półfinałow. Po wczorajszym zażartym pojedynku w dodatku 5setowym jestem ciekaw jak Biało Czerwoni psychicznie zniosą porażke. Serbowie są już także po meczu z Amerykanami. Jednak porównywac obydwu meczy nie ma sensu bo USA po porazce z Serbami 0:3 w meczu z Polakami walczyli o życie i na chwilę obecną od nich juz nic nie zalezy czy przejdą dalej czy pojadą do domu. Wszystko w rękach Serbów. Pod znakiem zapytania stoi dzisiejszy występ Łukasza Kadziewicza który we wczorajszym meczu poczuł ból w plecach i opuścił parkiet na rzecz Marcina Możdzonka, który dał dobrą zmiane. Dobrze do czego nas już przyzwyczaił zagrał Mariusz Wlazły zdobywca 31pkt w całym meczu. Trener Alojzy Świderek mówił że zagrał na swoim poziomie. Dodam że w całym meczu Wlazły dostał 8 bloków... We wczorajszym meczu polski blok funkcjonował w 4secie należycie kiedy tym elementem zdobyliśmy kilka pkt pod rząd. Najlepiej w bloku zagrał Marcin Możdzonek-4pkt blokiem.
Ekipa Serbów jest niewątpliwie silnym rywalem ale czy mamy się czego obawiac?! Owszem ataki Milijkovica czy jego zagrywka są szalenie niebezpieczna, ale przecież nasi zawodnicy nie są wcale słabsi, przynajmniej nie powinni się tak czuc;) Podejrzewam że od poczatku wyjdzie Świderski i będzie chciał się zrehabilitowac za wczorajszy nieduany występ. Napewno rezerwy ma jeszcze także Michał Winiarski, a Marcin Wika wchodząc z ławki może tak jak wcoraj pociągnąc naszą gre.
Pojedynek zapewne rozstrzygnie sie na siatce.Podobnie jak wczoraj typuje na Polaków z handi +1,5seta bo jak pokazał wczorajszy mecz tie break rządzi się swoimi prawami. W dodatku w ostatnim czasie nasi siatkarze nia mają dobrych wspomnień z rozgrywania 5seta który w pewnym momencie był naszą bolączką. Tak więc rozstrzygnijmy ten mecz szybciej ;) Początek meczu o 18.15 w Polsacie ????

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
pytanko
Pytanie. Czy aby o kolejnosci w grupie nie decydują oczywiscie przy równej liczbie zwycięstw małe punkty? Przypomina mi sie ze kilka lat temu nie awansowalismy do Final Six wlasnie &quot;dzieki&quot; gorszemu stosunkowi małych punktów, choc w setach bylismy lepsi (i to nawet wlasnie w konfrontacji z serbami)

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
VS

:siata:Brazylia-Japonia
Typ : Mniej niż 135,5pkt
Kurs : 1,80

W meczu Japonia-Rosja padło 132pkt.
W meczu Brazylia-Rosja padło 131pkt.
Nawet jak w każdym secie Japończycy uzbierają po 20pkt to typ wchodzi a kurs jest zadowalający ????

VS

:siata:pOLSKA-Serbia
Typ : Polska +1,5seta
Kurs : 1,55
Co do meczu nr 1 - Wiadomo jak gra Rosja a jak gra japonia .... ???? Wszystko zostało ładnie i pięknie napisane. POza tym jednym zdaniem .... ;) Jesli kazdy set Brazylia wygra do 20. A co jesli 2 sety będą do 20 a w 3 secie brazylijczycy sobie troche poluzują i wygrają do 22 ??!! Odnoszę wrazenie, ze jest to mecz o nic, i brazylia moze sobie ten mecz wygrac 3-2 bo i tak wyjdzie z pierwszego miejsca i tak !! Linia jest bardzo ciezko ustawiona. Wczoraj japonczycy w I secie dali się zmiażdzyc, ale pozniej juz grali troche lepiej. Nie oglądałem meczu, jest mi się ciezko wypowiedziec, ale z informacji jakie posiadam Rosjanie popelniali duzo błędów w obu rozegranych meczach. Więc tak na prawde nie jest typem pewnym zagranie na ten under. Moze wlasnie lepszym byloby podjęcie ryzyka i zagranie na over, licząc ze brazylia nie wystąpi w najsilniejszym składzie (no bo po co) i dadzą troszkę japonii pograc w tym ostatnim meczu.
..... I nie rozumiem decyzji i przyznaniu karty japonii. Lepszym przeciwnikiem bylyby Włochy albo chociazby Francja, która pokazała ze umie grac z druzynami z wyzszej półki, finlandia również nadała by się bardziej .... ale to juz gdybanie po wszystkim ????

Co do meczu Polaków, to osobiscie zdecyduje się chyba na typ I set - over 46.5 pkt. I tu są 2 opcje - albo rozprawimy się z Serbami w pierwszym secie na miekko, zeby do kolejnego podchodzic na spokojnie i wygrac spotkanie, albo I set będzie strasznie zażarty i wygrana druzyna będzie musiala zdobyc więcej niz 25 pkt ....

I 1

icytower77

Użytkownik
Pisze zeby nie bylo zadnych nieporozumien, z tego co wiem to do awansu potrzeba nam wygranej nad Serbią, nie mozemy sobie pozwolić na przegranie duża iloscią małych pkt. Mamy 12 małych punktów przewagi nad USA i jesli to utrzymamy to wchodzimy z drugiego miejsca. Zeby zajać pierwsze miejsce musimy wygrać z Serbią róznica 10 małych punktów. Ot całą filozofia.

zbylo04 0

zbylo04

Użytkownik
Co myślicie o takim typie w meczu Brazylia-Japonia over 125,5 kurs 1,5 Unibet ? Wystarczy, że każdy set zakończy się wynikiem 25-17 co wydaje mi się bardzo realne ponieważ Brazylia aż tak bardzo o &quot;śrubowanie&quot; wyniku nie będzie sie starać i da pograć trochę Japończykom.

D 0

duch1988

Użytkownik
Według mnie należy dziś grać wszelkie możliwe undery. To będzie najkrótszy mecz w historii siatkówki. Żart oczywiście :-D . Jednak z tymi underami nie przesadzam. Brazylia gra u siebie, a wynik 3:0 nie podlega wątpliwości. W dodatku jest to taki zespół, który jak w pełni kontroluje mecz to wszystko im wychodzi. Wczoraj Rosjanie dali ciała totalnie szczególnie w drugim no i może trzecim secie. Gdyby zachowali trochę zimnej krwi to wszystkie sety zakończył by się równie szybko co pierwszy. Wydaje mi się, że dziś to co nie udało się wczoraj Rosjanom wykonają w 100% Brazylijczycy!
EDIT: I jeszcze jedno. Robson napisał, że 3:1 dla naszych daje awans Serbom z pierwszego miejsca. Policz sobie jeszcze raz to zobaczysz, że to Polska wówczas zajmie pierwsze miejsce w grupie!

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Niestety większość z was nie ma racji odnośnie zasad awansu do półfinału, tutaj nie liczą się sety ale ratio małych punktów ! A więc, nawet jeśli Serbowie ugrają 1 set lub 2 to i tak im to może nie dać szans na awans ! Możliwości jest bardzo dużo :
- Serbowie, mogą dzisiaj przegrać 3:0 a mimo to awansują z grupy i to z 1 miejsca !! Ale sety muszą wszystkie przegrać do 23, czyli jak najmniejszą różnicą małych pkt co i tak dałoby im największe RATIO w grupie i awans maja z 1 miejsca.I przy takim wyniku Polacy też by awansowali . Jeśli natomiast biało-czerwoni chcieliby zająć 1 miejsce w grupie, to musieliby w dzisiejszym meczu osiągnąć przewagę w całym meczu +10 pkt co dałoby nam o 0.001 większe ratio ????
Nic nie da dla Serbów ugranie seta lub dwa w przypadku gdy zwycięskiego seta lub dwa wygrają np po 25:23 a w pozostałych dostaną 25:5 czy w tie-breaku do 3 to w tym przypadku amerykanie ich wyprzedzą, ale jak wiemy to jest nie realne, aby Polacy tak ich rozgromili :]
Dla Polaków praktycznie każde zwycięstwo daje awans, tylko nie mogą w przegranych setach stracić dużej ilości małych pkt, czyli przegrać do 10, czy 7 i tak samo jest w przypadku Serbów - małe różnica pkt w przegranych setach i Serbowie awansują z pierwszego miejsca. Jeśli przegramy dzisiaj to wiadomo - awansu nie mamy wiec musimy wygrać. Mało realne jest, że Polacy są w stanie rozgromić Serbów do 10. Liczę, że Polska wygra dzisiaj, ale małą różnicą małych pkt przez co będzie &quot;wilk syty i owca cała&quot;.
Mam nadzieję, że wszystko udało mi się wyjaśnić:jezora:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam ????
Coś tam skrobnę. Już kilka razy się przymierzałem ale zawsze jakoś nie wyszło...
Fajnie fajnie że liczy się ratio to już od dawna wiadomo... Nie pamiętam kiedy to wprowadzono ale jakoś 2-3 lata bankowo.
Siadłem do oferty i zagrałem 2 single.
Primo ;]
+2,5 Japonia po @5,75 w unibecie.
Z final 6 oglądałem do tej pory mecz BRA- ROS i wczorajszy mecz (dopóki nie zasnąłem na łóżku...) Polaków.
Brazylia to wiadomo. Japońce to porażka, choć w akcji ich nie widziałem. Było pisane w temacie, że są bez ważnych zawodników. Ale ja liczę na co innego. Bernardo da dziś pograć rezerwowym. Podstawowy skład może czasami wpuści żeby kości rozprostowali. Japończycy mimo, że dzieli ich przepaść od Brazylii to liczę na małe zlekceważenie rywala. Brazylia sprężyła się na mecz z Rosją i go wygrali dość łatwo. Choć to było w głównej mierze zasługą Rosjan. Jeśli Japończykom wyjdzie kilka zagrań to zaczną się cieszyć i mogą pokusić się o niespodziankę. Jeśli nie w pierwszym secie to może roześmiani Canarinios dadzą się zaskoczyć w 3 secie.
Ja nie przejdę dziś obok kursu @5,75 w unibecie. Kasę wpłaciłem na ten zakład i mam nadzieję, że wypłacę 5,75 razy tyle ????
Choć zdaję sobie sprawę, że szanse są małe. Ale patrząc na linie under/ over punktową jak miałbym coś ryzykować na over to wolę zagrać +2,5 po solidnym kursie. Gdzieś widziałem też wynik po 2 setach remis @8.00 ale jednak optymalne ryzyko do kursu dla mnie to +2.5 ????
No i zagram dziś Polaków. Ale też bez szaleństw. Na pewno nie zagrałbym ich w sytuacji gdyby dla Serbii był to mecz o wszystko. Ale biorąc pod uwagę sytuację pokusze się o zagranie na Polaków. Nasi znowu się nie popisali. Na tyle co oglądałem wczoraj to standard. Czyli albo gramy bardzo dobrze, albo śmiech na sali. Jeśli Nasi będą potrafili grać 3 sety bardzo dobrze to mogą wygrać dziś z Serbią. Tym bardziej, że rywale nie muszą się &quot;spinać&quot;.
Kursy widać spadły. Znalazłem @2,30 w CB i tam mi odpowiada zagranie bo przy okazji bonusem obrócę ????
Reasumując:
+2,5 Japonia @5,75 Unibet 0,5j ⛔
Polska win, @2,30 CB 1,5j
Leciutko pograne ????

Vader // Japonia była blisko sprawienia sensacji w 2 secie... 19-16 prowadząc poszło na 19-21... :kwasny4565:

beau 1

beau

Forum VIP
Wczorajszy występ Polaków był dobry głównie dzięki wspanialej dyspozycji Mariusza Wlazłego, który szalał w ataku i obronie.Wspomagany był jeszcze przez Wike.Pozostali zawodnicy mnie zawiedli zwłaszcza przyjmujący:Winiarski,Świderski i Ignaczak.USA podawało nam ręke jak mogło nie grając kompletnie nic przez środek i skupiając się wyłącznie na atakach ze skrzydeł.Serbia posiada bardzo klasowego i doświadczonego rozgrywającego,który ma więcej wariantów rozegrania niż Ball.Dziś rywale Polaków znacznie częściej będą grać przez środek a środkowych mają świetnych.Pliński jak i Możdżonek nie są jeszcze w olimpijskiej formie i na pewno będą odstawać.Myślę, że głównie dzięki dobrej grze Wlazłego uda nam się wygrać jeden set i to będzie wszystko na co stać na dziś naszych siatkarzy.Mój typ: 3-1

I 1

icytower77

Użytkownik
Jak dla mnie to będzie 3:1 ale dla Polaków. Winiarski zagra lepiej niz wczoraj+ koniecznie Wika od początku(Świderskiego zostawić na półfinał, niech tylko na zmiany wchodzi) i powinno być naprawdę dobrze.

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Oj wy wszyscy za bardzo podchodzicie do tego emocjonalnie ! Kta wam powiedział że Serbom nie zalezy na tym meczu , że niby jakiś plaec nam dadzą !! Niby dlaczego ? Uważam że rozniosą dzisiaj Polskę tak jak to zrobili z Amerykanami dwa dni wcześniej , pisaliście również że Serbia nie ma szans i to Amerykanie wyjdą z tego pojedynku zwycięzcy , a jednak ! Po tym meczu już Serbia gra lepiej , i teraz patrzycie znów pod swoje humory i tym razem Serbia już grac dobrze nie musi ,bo biało-czerwoni w potrzasku ! Zastanówcie się i popatrzcie kto tak naprawde zasługuje na ten awans Polska czy USA ! pewnie wieleu z was myśli że Polska ale to USA znacznie lepiej gra w tym turnieju włączjąc elimiacje . Serbia odpoczywała jeden dzień a Polacy wczoraj jednak przesli morderczy bój z drużyną zza oceanu dlatego nie widze większych szans dla naszych orłów !!????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
A tobie kto powiedział ze rozniosą Polaków i skąd masz informacje że Serbia zagra na maxa
Polacy mają również dobrych graczy i to oni muszą dać z siebie 100% Serbowie będą grać na pół gwizdka jezeli nie zagrozimy ich pierwszej pozycji

istnieją też inne aspekty niż same umiejętności chociaz przepaści pomiędzy drużynami według mnie nie ma

Sądze ze większość wypowiada się na temat meczu jako typu do zagrania, ja siatką specjalnie sie nie interesuje ale obecna sytuacja w jakiej znajdują sie obie reprezentacje sprawia ze szanse na awans bardzo zwrastają
zresztą średnio mi sie wydaje że serbia zagra wszystkimi armatami

Polacy zagrali wczoraj słąbo a mimo tego mogli wygrać spotkanie wtedy podejście wszystkich do typu na Polske z Serbią nie było by podobne bo grali by to aby nie trafić na brazylie ;)

Po co obie druzyny mają sobie komplikować zycie skoro kazdy po meczu może być zadowolony ????

zbylo04 0

zbylo04

Użytkownik
Co myślicie o takim typie w meczu Brazylia-Japonia over 125,5 kurs 1,5 Unibet ? Wystarczy, że każdy set zakończy się wynikiem 25-17 co wydaje mi się bardzo realne ponieważ Brazylia aż tak bardzo o &quot;śrubowanie&quot; wyniku nie będzie sie starać i da pograć trochę Japończykom.
Gdyby nie drugi set to było by cienko ale jest 129 punktów. Zagrałem ten mecz przed samy rozpoczęciem kiedy to kurs urósł na 1,72 :spokodfhgfh:

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Sprawdzily sie moje wczesniejsze slowa co do gry naszych Orłów... Znow zagrali bardzo slaby mecz... Jedynie co funkcjonowalo to blok i zgrywka u Wlazlego i Wiki ale to nic nowego... Z taka gra nawet niech nie jada na IO bo tylko sie skompromituja... Egipt do ogrania a nastomiast z taka gra z Niemcami bedzie ciezko... Dobrze ze gdy obstawiam nie jestem patriota bo to by mnie zgubilo...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom