Polak pokonał Włocha przez TKO 3:20 runda 1!!!! Z tej gali
Bah daje nam jedną walkę do typowania i ja był bym skłonny zakładać wygraną Polaka. A czemu? Już to opisuje. Włoch wywodzi się z boksu i nie wątpliwie w stójce jest groźny, niby ma dwie wygrane przez poddanie, ale było to 12 lat temu.... Moim zdaniem do tego czasu jego parter jest zerowy. Do tego ostatnią walkę stoczył rok temu a wygrał cztery... Na pewno Włoch ma ogromne doświadczenie w końcu bił się z bardzo dobrymi zawodnikami(Stann Wiedmann, Irvin) a Browarski nie ma za bardzo czym się pochwalić bo czym że jest Nemkov czy Jones w porównaniu z przecinwnikami z
UFC. Włoch ma technikę aby walić ile natura dała i to go zgubiło na
UFC 154:
Ale przejdźmy do rzeczy. Ja szanse Polaka upatruje w parterze, którego Włoch nie posiada, a Polak jednak jakiś tam parter ma, słaby bo słaby ale zna podstawy. Ja szanse widzę w tym że Browarski obala Włocha i obija go ciosami jak Brian Stann:
Pamiętajmy także że Włoch dawno nie walczył i może przysłowiowo "nie czuć walki", ale również może być jej głodny. Po fotach z treningu widać że się zapuścił i przybrał kilogramy, dzięki czemu jest na pewno wolniejszy. Oby Polak to wykorzystał. I to by było na tyle na temat tej walki, jeżeli walka będzie się toczyła w stójce to jednak Polak nie da rady, ale jeżeli obali i będzie zadawał konsekwentnie ciosy to może znokautować Włocha. Kurs 2.90 fajnie wygląda i ja ryzykuję.
Tapology: